Yokai to nie tylko twoja skromna opinia, ale po prostu tak jest. PnP to esencja rpg i to wszyscy wiedza, developerzy gier rpg nawet nie probuja temu zaprzeczac ( przeciez przy serii Baldur's Gate pracowali autorzy systemu ad&d ). Gierki RPG to po prostu jedno wielkie uproszczenie. Nie kazdy ma czas na dlugie sesje irl, nie kazdy tez potrafi sie w to bawic - dla takich osob wlasnie sa gierki rpg ... chociaz nie zupelnie, niektorzy po prostu lubia klimat danej gierki i nawet nie patrza czy to jest rpg czy fps.
Ja tam lubie pograc sobie na kompie w dobre RPG i nawet nie przychodzi mi do glowy to, ze w PnP bylaby lepsza zabawa. Jedyne co boli to liniowosc ( oczywiscie nie mam na mysli mmorpg ), ale przy odpowiedniej ilosc % nie znam tego slowa ;)
Wracajac do WoW. WoW to po prostu dobra gra, z ciekawa grafika i bogatym swiatem, a przy tym strasznie uproszczona w porownaniu do innych mmorpgow, dlatego tez odniosla taki sukces, prawie wszedzie sie mowi o WoW :) Inna sprawa, ze Blizzard ma maniakalnych fanow, ktorzy beda grali w kazda gierke przez nich zrobiona, niezaleznie od tego czy jest dobra czy nie ( vide warcraft3 ).
No ale nie bede robil OT :) Musze w koncu przeniesc te tematy do archiwum, w koncu po to zrobilem ta ankiete. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, kto glosowal w tej ankiecie ? Bo aktywnych osob na forum jest moze 10, wiec gdzie jest reszta ?
niektorzy po prostu lubia klimat danej gierki i nawet nie patrza czy to jest rpg czy fps.
zgadzam sie...chocby np q2-pod wzgledem grafiki i efektow jak powszechnie wiadomo dno (oczywiscie lekka przesada zamierzona) -ale pod wzgledem grywalnosci i klimatu - cos pieknego !
Cytat:
Inna sprawa, ze Blizzard ma maniakalnych fanow, ktorzy beda grali w kazda gierke
oj fakt...blizzard to bardzo dobra firma-klasa sama w sobie ..gry w jej wykonaniu (w wiekszosci) sa super
Cytat:
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, kto glosowal w tej ankiecie ? Bo aktywnych osob na forum jest moze 10, wiec gdzie jest reszta?
olewka-wazne ze ktos glosowal-liczy sie jakosc a nie ilosc ..btw-ja glosowalem
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum