Opowiedzialbym wam o Wawie ale z bibek i clubbingu wyroslem jakies 3 lata temu (oj powaznie zabrzmialo ) wiec nie na czasie jestem.
Za czasow studenckich bylo fajnie... a potem za robote trzeba sie bylo wziac i juz czasu/forsy a i ochoty brak.
Tylko na koncerty czasem wyjde (Pidzama, KULT, Happysad, Akurat, Hurt, TLove, Myslovitz, rozne juwenaliowe okazje) - pofocic
Kribol - slub miales 31.10 czy co?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ja od czasu do czasu jade na dyskoteke KOSMOS na Zawadzkie(czestochowa niemal ze)... ok 50 km od bytomia, fajna dyskoteka z 2 parkietami. U góry tluką techno, a na dole dance... jest naprawde sympatcznie, kazdy znajdzie cos dla siebie. obsluga mila, i w miare bezpiczenie :) nie wiedzialem tam jeszcze zadym ;]
W Tarnowskich Gorach (7km od bytka) jest Club Onyx. bardzo fajny, równierz 2 parkiety klimat podobny jak wyzej, z tym ze ten klubik jest w miescie i to juz nie jest bezpieczne ;)
Wysłany: Czw Lis 10, 2005 9:48 am
Vitez a wiec tylko na koncerty powiadasz... przesiadywanie w knajpach na wygodnych fotelach to juz nie twoje klimaty... heh... szczerze, NIEWIERZE. ;]
Emilio powiedzmy sobie sczerze wszedzie nie jest bezpiecznie... czasami mozna wyjsc z klubu i dostac w Łeb od tako... tak wiec bezpieczenstwo to oznacza w moim rozumieniu miec oczy wokol glowy...
kriba wzielo na wyznania, lecz znowu zamknal sie w sobie... proponuje nadac mu xywe "Czlowiek Zagadka".
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
bialystok ;] trybuny, spacerek do hetmana (nocny) i znow trybuny ;] a czasami mozna na meczyk pojsc do sponti ;] i zdarza sie na karaoke erodisko pospiewac
_________________ i'm evil so don't fuck with me niach niach
Dokladnie, ale dobije do 60 lvl i znowu bede typowym polakiem hehe, kwestia 2 tyg
marzysz... z tego sie tak latwo nie wychodzi... pyz ma 3 chary na 60lvl i gra dalej...
ja przez ponad 5 miesiecy dawalem rade uciec od wowa... ale wrocilem... na szczescie ta gra nie robi juz na mnie takiego wrazenia co kiedys
abstrahuje juz od tego, ze w 2 tygodnie nie zrobiwsz 60 /tzn tego, co Ci brakuje -> 3 tygodnie moze... z pomoca pyza...)
No moze przesadzilem z tymi 2 tygodniami, bo jakos w niedziele bede mial 40 lvl (koniec z uzywaniem nog jako srodka transportu =]). 3 tyg tak powinno mi sie udac, a pyza jak pyza pomaga bo wcale nie jest EVIL jak wiekszosc sadzi
Wracajac do topicu to moge powiedziec jeden klub godny polecenia Heaven, muzyka niczego sobie, klimat OK, a co najwazniejsze brak dzieciakow wstep tylko 21+.
Wysłany: Czw Lis 10, 2005 5:38 pm
panowie prosze was... bez takich... wystarczy ze szyna jest ;]
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
Vitez a wiec tylko na koncerty powiadasz... przesiadywanie w knajpach na wygodnych fotelach to juz nie twoje klimaty... heh... szczerze, NIEWIERZE. ;]
Nie masz zadnych podstaw by mi nie wierzyc. To ze ty (i zapewne wszyscy twoi znajomi) tak lubisz i robisz wcale nie znaczy ze wszyscy ludzie na swiecie sa z tej samej gliny ulepieni albo w tym samym wieku .
Nie tyle nie moje klimaty co po prostu z tego wyroslem.
Ale tez nie zamierzam cie przekonywac - zyje swoim zyciem, ty zyj swoim zyciem, wierz sobie w co chcesz i mow co chcesz... ale zauwaz ze z nas dwoch to chyba ja o wiele lepiej wiem co i gdzie JA lubie robic i czyjas wiara ma nic do tego
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum