_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 10:14 pm
Czesc:) mam takie pytanie;)
jak odpalam kompa to najpierow na czarnym ekranie pojawia mi sie cos takiego
"'Intializing Intel Boot Agent Version 2.2 Press CTR + S to enter into setup program":/
wchodze w to a tam jakies:
nigdy takiego czegos nie mialem..a nic nie instalowalem:/ i nie wiem OCB heh..spotkal sie ktos z czyms takiem?:)
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 2:46 pm
..w gogle szukalem...i nic na polskich stronach..a zrobilo mi sie chyba to po przejsciu do innej firmy internetowej..w sumie komp chodzi prawidlowo..:)..
Pyza.lwiem ze to menadzer..ale poprostu na jakiejs stronie przeczytalem ze to jakis wirus co z pewnascia jest bzdura hehe...ale poprostu zaciekawilo mnie to ze wczesniej tego nie mialem...<peAcE>
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Mam Radeona 9550 128/128
Na starych sterownikach [ati] mój Cel 2.4gh 1gb ram wyciągał oszałamiające 20-30 fps przy 640x480
Pogooglałem i zmieniłem stery na Omega. FPSy podskoczyły znacznie. Ale zatrzymały się na 60 przy każdej rozdzielczości [no, 1200x1024 i niższe tylko sprawdzałem]. Pogooglałem dalej i wyłączyłem vSync, antyaliasing i filtrowanie anizotropowe. FPSy skoczyły nawet do 150 przy niższych rozdzielczościach. Ale.. [!!] .. skoczył też ping do 999 Przywróciłem Antyaliasing i filtrowanie do ustawień domyślnych i wygląda na to, że jest ok na razie - chociaż FPSy nieco spadły i w ferworze walki nawet do 60-80 spada.
ja mam Jarku to samo od lat..tez kombinowalem w podobny sposob jak Ty-efektow brak 60 fpsow to max ..nei wiem w czym rzecz..wiec olalem-pykam sobie tak jak jest... wkurwia co prawda, ale coz...moja kulka za 12 zloty i lacze tez wkurwia-takie zycie ;p
oczywiscie btw-gdybys jednak cudownym trafem znalazl rozwiazanie to napisz na gadu w czym rzecz
wlasnie sciagam stery omegi zobaczymy jak to bedzie dzialac, najbardziej mnie wkurza to ze jak odpale q2/nocheata to uzycie procka skacze mi do 100% i po kulkudziesieciu minutach zaczyna tak mulic ze musze go wylaczyc i wlaczyc jeszce raz
Hm... w pewnym momencie osiągnąłem 150 fpsów na timedemie. Ale tak jak wspomniałem ping mi wtedy wariuje.
Teraz kombinuję i jakoś wyciągnąłem ~90. Ciekawa rzecz, że przy 800x600 wyciągam mniej niż 1200x1204 ale to chyba przez to, że ta wyższa to natywna rozdziałka LCDków, zgadza się?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum