Kiedys byl taki tygrys obiecal ze nie bedzie sie wypowiadam na forum , przysiegal na Kubusia Puchatka
Co gdzie jak? ja nic nie wiem Ni moja wina ze zdjeli bana ze 3? lata byl, sam w szoku bylem , pozatym, ja nie znam zadnego Kubusia Puchatka, ale zato znam Jezusa, nawet z nim mieszkam, on umie czynic cuuuuda
PS: Mookee zyje ? wieki sie z nim nie klucilem eh wspomnienia
Kribol, kurwa. za dlugi topic - nie chce mi sie czytac, kaca lekkiego mam po wczoraj wiec ni chu ja nie wlacze sie w dyskusje chyba ze mi najpierw na gg wyjasnisz o co tu chodzi zebym nie musial czytac calosci lawl
tygerys a gdzie dokladnie mieszkacie? daleko od londynu?
Najblizej londynu to ja w porcie lotniczym Gatwik byle -.- nie wiem co sobie ludzie z tym Londynem ubzdurali, ja jestem w Wolverhampton, kolo Birmingham jakbys nie wiedzial,.
Cytat:
ps. Agacia się zeszmaciła.
Mowisz o siostrze szadego ?
Pyza, krotko mowiac o chodzi o to ze ... a z reszta i tak to nie jest wazne dla Ciebie ;] zbyt blache to nawet
Tygrys"]Najblizej londynu to ja w porcie lotniczym Gatwik byle -.- nie wiem co sobie ludzie z tym Londynem ubzdurali
ja mieszkam w londynie i dlatego pytam
_________________ murzynskie dziecko do murzynskiej matki:
Mamo, Mamo!! chce mi sie kope!! A Mama poczekaj, zaraz ci ukroje..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum