Wiek: 40 Dołączył: 23 Maj 2009 Posty: 54 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 8:23 pm
Szkoda bo giera jest jak w pytę kąsał
_________________ Ziomki g2 CTF jest extra, ale to nic przy q2 GLOOM. Specjalnie się tu zarejestrowałem żeby was o tym poinformować (kiedyś grałem z wami dziadami w CTF w klanie INV). Info i pliki: www.planetgloom.com W razie pytań walić na moje gg.
[quote="Stalker"]Jeśli nie masz q2 to bardzo polecam tę stronę: http://q2full.glt.pl Jest tam q2 w wersji r1q2 i EGL. Ja mam r1q2 bo mam starego kompa ale tobie polecam EGL bo ma zupełnie nową (ulepszoną) grafikę z 32 bitowymi teksturami i wieloma innymi bajerami [/quote]
Orgilan FTW, szajs grafa FTW.
[quote="szyna^"]Zacznijcie grac w QUAKE WARSA to i ja bym pogral troche [/quote]
Szynek jak ludzie sie na to zbierali to chyba spales teraz jakby sie na to zebrac to trza by cd znalesc i pasy do steama se przypomniec, ale dalo by sie zrobic...
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 3:24 am
Cytat:
Orgilan FTW, szajs grafa FTW
co to znaczy ??
Cytat:
Anyway imho gloom sux 4me
na jakiej podstawie opierasz swoją opinię ?? (mam nadzieje że nie na domysłach bądź wyobrażeniach)
_________________ Ziomki g2 CTF jest extra, ale to nic przy q2 GLOOM. Specjalnie się tu zarejestrowałem żeby was o tym poinformować (kiedyś grałem z wami dziadami w CTF w klanie INV). Info i pliki: www.planetgloom.com W razie pytań walić na moje gg.
Opieram swoja opinie na tym ze odpalilem tego Glooma i nie podobal mi sie.
A tam wyzej zrobilem literowke, powinno byc Orginał w sensie orginalny quake z cd jest najlepsiejszy nie jakies z netu sciagane + grafa jaka ma jest fajna nie jeskas ulepszana czy cukierkowa jak np w q3, granie na takiej grafie ma swoj klimat, tak jak i w qw.
Wysłany: Czw Lip 23, 2009 3:19 am
Cytat:
Opieram swoja opinie na tym ze odpalilem tego Glooma i nie podobal mi sie
odpaliłeś i zagrałeś czy tylko odpaliłeś i popatrzyłeś
Cytat:
orginalny quake z cd jest najlepsiejszy nie jakies z netu sciagane + grafa jaka ma jest fajna nie jeskas ulepszana czy cukierkowa jak np w q3, granie na takiej grafie ma swoj klimat
po tym co piszesz to widać że EGL-a czy chociażby r1q2 w życiu na oczy nie widziałeś (każdy kto widział którekolwiek z w/w uważa tak jak ja )
po tym co piszesz to widać że EGL-a czy chociażby r1q2 w życiu na oczy nie widziałeś (każdy kto widział którekolwiek z w/w uważa tak jak ja )
Po tym co piszesz widac ze mnie nie znasz, a EGL'a i r1q2 widzalem i to na dlugo przed tym jak w tego swojego ukochanego Glooma zaczoles grac ... uh oh
BTW Tak sie zachwycasz tym Gloomem to powiedz mi czy widziales AQ ? jest ladniejszy i fajniejszy od Glooma moim zdaniem
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 3:27 am
Cytat:
czy widziales AQ ? jest ladniejszy i fajniejszy od Glooma
masz na myśli tą grę przeglądarkową Adventure Quest ?? (rozmawiajmy tu o grach sieciowych FPP w stylu q2 a nie jakiś przeglądarkowych pseudo grach)
Pisząc FTW masz na myśli For The Win czy Fuck The World
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 11:33 am
No tylko ciekawe ile osób gra obecnie w Action Quake i jak często są organizowane turnieje międzynarodowe w AQ i ile w nim jest elementów RTS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum