Popatrzylem co dzieje sie, poustawialem mecze troche, CA i CTF jak narazie, wszystkie na niedziele CTF na 19:00 UK (20:00 PL) i CA na 21:00 UK (22:00 PL) czasu. TDM jesio nie ustawilem bo nie wiem jak wam zabardzo pasuje ? Najblizszy mecz trzeba ustawic przed 18 wiec czym szybciej dacie znac tym lepiej.
Co do 2 meczy we srode to mnie napewno nie bedzie bo w tych godzinach koncze prace.
Wszystkie zaakceptowane mecze macie w kalendarzu na stronie CB.
Jakies pytania to walcie na gg1112319. Wieczorami i rankami zawsze sprawdzam
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 9:18 am
Bator jest dodany do klanu, ale jeszcze nie jest może grac bo nie jest dopisany do działu "Allowed players" , ani w ctf ani w tdm i ca. Dacie rade coś z tym zrobić przed środą?
mam nadzieje ze Krs to zrobi bo ja niestety nie moge Co do nowych graczy to musza odczekac 24h. zanim beda mogli zagrac wiec to nam nie grozi kazdy musi miec quida
Nie moglem tego znalesc a musze do roboty uciekac, dalem Ci matrix trusta, nuc ma tez, powinniscie to dac rade ustawic, jezeli nie to bede wieczorem i postaram sie to znalesc i ustawic.
sprawdopodobnie spider bedzie mogl dam Ci do niego gg 10400437 on zasowa tdm i ca ja nie wiem jak pracuje w next tydzien ale prawdopodobnie bede na rocie caly dzien.
CTF ! Pl vs TPA ctf2 ( 0:5 ) ctf7 ( 0:8 ) obie w plecy ;(
CA ! Pl vs Fd CA1 ( 1:10 ) DM6 ( 1:10 ) obie w plecy ale jeden z graczy nie byl allowed wiec prawdopodobnie walkower dla nas ;D
Co do nastepnych meczy
Sunday 18 October 2009 19:00 ( 20:00 Pl ) team-reign vs Pl ( TDM! )
Sunday 18 October 2009 20:00 ( 21:00 Pl ) waffle vs Pl ( CA! )
w niedziele pracuje do 21 czasu uk wiec krs jak mozesz przenies przynajmniej CA tak 21:45 czasu UK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum