Dobre spróbuje.. A zwaliło sie to ze cos wywaliłem z katologu, zmieniłem czegos nazwe zapomniałem czego i tak sobie,cały czas zapominałem zeby od kogos wziasc,ale spoko w sobote ziut ma mi podzucic q2..LEcz thx
_________________ "Wątpiąc w swoją moc, dajesz moc swoim wątpliwościom" - Misteryman ;P
trza werbowac ludzi...
moze jakis znajomy chce sprobowac tej gry w ktora tak wymiatacie...
poniewaz mowie wszystkim ze jestem w pierwszej dziesiatce najlepszych ktorzy graja w ctf-a (dziala... serio... ... oczywiscie mowie to w formie zartu bo nie uwazam ze gram lepiej niz ... -----> szyna omen rejv warr odi ziutek aci nope kazmi kurzu... w dowolnej kolejnosci i bez glebszego przeanalizowania bazy danych... )...
ale wszystkie debesciaki potrzebuja miesa armatniego... i przyszlych nastepcow...
dlatego nakrecac znajomych ze szkoly/pracy/podworka...
bo nie uwazam ze gram lepiej niz ... -----> szyna omen rejv warr odi ziutek aci nope kazmi kurzu...
Zapomniales o mnie ;) ;P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
No tak... brzoza zawsze wolal byc "mamusia" (albo "pasywny" ) ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
[quote="Grzdyl"] ale wszystkie debesciaki potrzebuja miesa armatniego... i przyszlych nastepcow...
dlatego nakrecac znajomych ze szkoly/pracy/podworka... [/quote]
heheh ;> wszysy na moim podworku/osiedlu graja w q2.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum