pokuta juz jest zadana przez orlana ... o rozgrzeszeniu mozesz zapomniec ... watpie zeby ktorys z nas mial tego typu uprawnienia (zaden ksiadz nie gra w ctf'a prawda ? )
Chcialem tylko zauwazyc ze swego czasu Skalar tez przepraszal a potem bluzgal i czitowal dalej... tutaj widze bardzo podobny przypadek. Tylko zamiast czitowania mamy adminowanie a bluzgi bez zmian (w ktoryms tam watku).
Cichy Bob - takim slownictwem i inteligentnymi tekstami bardzo ladnie udowadniasz jak bardzo nadajesz sie na admina ... az sie dziwie Orlanowi i Alowi ze cie tak kryja :(
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
ja z alem kryjemy cichego boba bo STa to gay club jak by to pyz powiedzial. Wiec sami rozumiecie . Wiemy tez napewno z forum ze grzyl nie kryje juz cichego bo po takej ilosci blantow co pali to nawet nie moze i wlasciwie to oto cala rzecz sie rozchodzi . Jak vitez viagre zalatwi to moze i on zmieni swoj do cichego stosunek i milosc ogolna zapanuje i baraterstwo jakiego jeszcze na ctf.pl nie bylo....
A tak powaznei to Cichy mial jakas tam jakas lige organizowac na tym samym configu co ctf tylko inny server i tak juz zostalo.
pokuta juz jest zadana przez orlana ... o rozgrzeszeniu mozesz zapomniec ... watpie zeby ktorys z nas mial tego typu uprawnienia (zaden ksiadz nie gra w ctf'a prawda ? )
thc jest bardzo dobre i zdrowe ... jak by wszyscy polacy mieli dostep do thc (legalizacja) to polska byla by najspokojniejszym krajem swiata ... full peace
[quote="cichy_bob"]GRZYL SMIECIU IDZ SOBIE TRAWKI ZAPAL NARKOMANSKA SZUMOWINO!
ODPIERDOL SIE NARKOMANIE! ZA DUZO SIE RZADZISZ! MOGLEM CI WPIERDOLIC NA PRZYSTANKU JAK BYLEM Z KOLESIAMI! SKURWYSYNU![/quote] bob jak sie obozyl jak dziecko. "NARKOMANSKA SZUMOWINO" o nie to juz bylo bezczelne, przesadziles bob przesadziels.
[quote="orlan"]Jak vitez viagre zalatwi to moze i on zmieni swoj do cichego stosunek i milosc ogolna zapanuje i baraterstwo jakiego jeszcze na ctf.pl nie bylo.... quote]
Oraln a fuuuuuu
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
a słyszleliscie ze w wielkiej brytanii chcą zlegalizowac wszystkei dostępne narkotyki ... i jakas tam baba sie wypowiadla to powiedizla ze slabi ludzie wygina i zostanie tylko pozadny naród ... hehe dobre ;p zacpają sie na smierć!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum