....poprostu to glupio wyglada jak innym zwraca sie za cos uwage a samemu robi sie to samo.... i to sie tyczy wielu osob :/ ale skonczmy juz to oki? z gory dziekuje
.... sorry ze zacytowalem samego siebie ale po przeczytaniu tego co splodziliscie przez caly dzisiejszy dzien opadly mi rece popatrzcie na siebie i na to co piszecie (nawzajem obrzucacie sie pretensjami a robicie to samo co zarzucacie innym), a pozniej jeszcze raz przeczytajcie to co zacytowalem .... i prosze skonczcie!
Ja moge skonczyc w kazdej chwili ale po co mam cokolwiek konczyc jak mi sie nie chce bede robil ci mi bede uwazal za sluszne i ty mi teo nie zabronisz napenwo
ALL suchy post a ja zostawie mokry post moze byc i jestem tu normalnie nie wiem ktury wazne ze jestem aha Kribol i tak ten topick jest dla sciemy widocznie tu mozna pisac byle głupoty
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
Staram sie nie czytac waszych psotow ( wiecie dlaczego ) ale mi to nie wychodzi bo w kazdym topicku one sa, jakas mania was opentala. Wy we 2 napierdalacie po 12 postow dziennie z czego 3 no moze 4 maja sens.
Dziekuje skonczylem.
Do mnie kribol sie nie czepiaj ja nie nabijam po hamsku moze 1 czy 2 sa bez sensu ale to i tak zadko jest bo sie staram takich nie pisac wiec do mnie sie nie czepiaj, a jezeli pisanie na temat to dla ciebie sluchy post to juz your problemos
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum