ni! wezcie w ogole rozpierdolcie te Cb i wygrajcie.
Powiedzial czlonek klanu ktory "troche" przeszkodzil ni! w rozpierdalaniu CB (o idc w ogole nie wspomne :> ).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Szyna : to zacznij przeszkadzac "swoim" w tym ]I[ ... moze wtedy ni! uda sie "rozpierdolic" CB :P
Pyz: to nie ogladaj in eyes graczy/specow a tylko multiple chase sedziow :P . Ja przy in eyes z np ea vs 1dt albo tic vs S tez usnalem :/
Btw , wczoraj znowu gg ni! , tylko mogliby sie w koncu przekonac do q2ctf2 :> , Ski pouczcie ich jak sie gra na tej mapie - jakies spary itp :)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
omfg, NI!4tehWIn!!!11
btw. wogole sytuacja w div1 jest chyba najciekawsza na chwile obecna, zaskakujace wyniki sprawiaja ze grupa jest mocno wyrownana i wszystko praktycznie sie moze wydarzyc.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum