wiem o tym ..zgadzam sie...ale pewne stale powtarzajace sie sytuacje mozna zauwazyc przez nawet taki krotki okres
Cytat:
Nie "po jaka cholere" a "dlaczego" - odpowiem ci - srednia wieku
racja..ale chyba tez po czesci..wkoncu 7 lat temu nie mielismy jak teraz po 20 pare latek..a jednak nie bylo takiego chamstwa...tak jak mowilem-troche wiecej szacunku(to tak ogolnie a nie pod czyims adresem ) i bedzie dobrze
Cytat:
Tyle ze to forum powstalo ok 1999 roku jeszcze na roznych starych serwisach ctf (nie pamietam ale domene ctf.pl to chyba od dawna nasza scenka ma) i tylko formy graficzne i skrypty do obslugi forum/portaliku sie zmienialy (no i ekipy).
hm..w sumie moze i tak-kilka rzeczy(i dat) juz mi z glowy wypadlo
Cytat:
Ja zaczalem bluzgac dopiero na drugim/trzecim roku studiow (20/21 lat) .
serio??..jak Ty to zrobiles?(wiec to chyba tylko ja taki zly bylem )...qde-moze mi powiesz jak sie odzwyczaic teraz w zyciu codziennym ?
Cytat:
TEŻ żżżżżżżżżżż . Nienawidze slangu w stylu "yo ziomek, yak she tschuyeesh, pokleeekamyy"
yy..nie bylem nigdy "ziomek" i nie bede... :?to tak dla wyjasnienia
a to ze tak napisalem to dlatego ze to przyzwyczajenie juz kilkuletnie-tzn na CV tak nie napisze ..ale na forum czasem sie zdazy
ps-jak zapewne zauwazyles w tym poscie nie uzylem "sh"
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 7:15 pm
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 8:24 pm
nie chce mi sie patrzeć kto napisał coś w stylu "każdy topic po tygodniu kończy sie kłutnią"
A mój kochany topic kawały cieszy sie dużym powodzeniem i nikt sie tam nie kłóci ;]
Ja zaczalem bluzgac dopiero na drugim/trzecim roku studiow (20/21 lat) .
serio??..jak Ty to zrobiles?(wiec to chyba tylko ja taki zly bylem )...qde-moze mi powiesz jak sie odzwyczaic teraz w zyciu codziennym ?
Rodzice mnie tak wychowali - sami nie bluzgaja i wpoili mi jakos ze to po prostu nie wypada. I mimo usilnego wplywu otoczenia (koledzy z podworka kleli jak najeci) ja sie nawet w duchu tym wywyzszalem i szczycilem ze jestem lepszy od nich bo nie bluzgam i umiem sie ladnie, kulturalnie wyslawiac.
A potem... uleglem presji kolegow ze studiow i akademika gdy juz nie bylo tak scislej rodzicielskiej opieki nade mna.
Obecnie - praktycznie tylko w pracy na glos cos sie wymknie.
A jak sie odzwyczaic - moja dziewczyna bardzo nie lubi bluzgow a spedza ze mna bardzo duzo czasu wiec...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
[quote="szczekus"]jesli chodzi o wczesniejsze rozmowy to moim zdaniem dziala tu grupa "trzymajaca waldze" :] czyli starzy fajni madzry i jeszcz ewc ktorzy sie nie licza z noobami i z osobami ktore sa nowe i dlatego mamy tu pokaz braku szacunku dla matrixa .... ja tam go lubie i nie widze jakis tam glebszych zastrzezen w nim ...... ale jest dobrze [/quote]
ocb? ewc to grupa trzymajaca wladze ? Moze sie nie liczymy z noobami, ale wcale nie narzucamy nikomu takiej postawy i nie widzialem zeby ktos z ewc na forum jechal po kims dla zasady, w sumie w ogole nie widzialem zeby jakis gracz ewc bluzgal kogos na forum, no moze viteza ale to bylo kiedys trendy
_________________ i'm evil so don't fuck with me niach niach
[quote="kozako"]
ocb? ewc to grupa trzymajaca wladze ? Moze sie nie liczymy z noobami, ale wcale nie narzucamy nikomu takiej postawy i nie widzialem zeby ktos z ewc na forum jechal po kims dla zasady, w sumie w ogole nie widzialem zeby jakis gracz ewc bluzgal kogos na forum, no moze viteza ale to bylo kiedys trendy[/quote]
w sumie w ogole nie widzialem zeby jakis gracz ewc bluzgal kogos na forum, no moze viteza ale to bylo kiedys trendy
Lol... ;P
P.S - ekhem... topic wakacje... moze juz skonczymy wymieniac kto sie bluzga kto sie lubi i kto ma troche szacunku do noobow a kto nie... bo to juz zaczyna byc temat przewodni kazdego topicu... ;]
_________________ "Wants to be a hunter again
wants to see the world alone again
to take a chance on life again
so let me go"
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum