Wysłany: Nie Paź 22, 2006 2:08 am
No proponowal bym admina dla ludzi kturzy nie pogrywaja "z doskoku" tylko dla stalych bywalców Coolnetu, których widac na serwerze jakis czas.
omen
szynex (dr Quin
kurz
koza
od jakiegos czasu (chyba ze 1,5 roku) jagi jest zawsze na serwie i pogrywa (wydaje sie ze spokojny czlowiek - nigdy nic nie odpierdzielal)
i jeszcze kazpex tez byl spokojnym adminem z tego co widzialem.
z nowych ludzi moze Bator (Quad) tez jest czesto i raczej ma poukladane w glowie.
a reszcie admin jest potrzebny do zabawy - pan co moze sobie kopnac Grzdyla.
wiem co pisze ??? bo jestem tam co dzien lub drugi dzien
ale itak wszystkich to pierdoli bo pisze po pijanemu o 4 rano
a no i jestem z x|M OMG
pozdrawiem
Oznaczeni na czerowno email me na orlan.o2.pl ( gg162949 w ostatecznosci) :
Prosze wyslac nr gg/tlen/skype, IP z ktorego sie bedzie gralo lub zakrez, nr tel imion rodzicow ....:) i haslo, mają byc litery i cyfry min 6 znakow wielkosc liter ma znaczenie. Login bedzie taki jak powyrzej
HASEL NIE ZAPISYWAC W KONFIGACH Tyklko sobie do glowy wbic! 6 zankow to niewiele dla waszych mlodych mozgow chyba .....a jak nie to wiecej bilobilu mniej etanolu i marychy
Kandydaci maja 24h na nadeslanie swoich hasel potem dostana przeze mnie wymyslone
_________________ "Fascism should more properly be called corporatism because it is the merger of state and corporate power." - Benito Mussolini
It IS MY NO TO FASCIST IRAQ OCCUPATION !
nic sie nie zmienilo.
ci ktorzy sa najczesciej nie zostali wzieci pod uwage.
a sposob liczenia glosow byl dziwny bo ja naliczylem siebie 2 razy a nuca nawet wiecej, no ale widocznie panu prezesowi cos nie pasowalo.
kazpex jak naduzywales to zwrocilem uwage. nie pamietam kiedy cos takiego ci mowilem, no ale skoro pamietasz, to musialo byc cos powaznego
nuc zasluguje i obiektywny obserwator powinien to zauwazyc a fakt ze kolko wzajemnej adoracji klepie sie po plecach nie powinno odgrywac decydujacej roli przy przyznawaniu adminow.
no ale to jest scena q2ctf a to juz wszystko wyjasnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum