Wiele osob wyobraza(lo) mnie sobie jako sztywniaka w gajerku, moze i Ty do nich nalezysz, ale poczucie humoru (ciemne, ale zawsze jakies :>) mam .. :] Wiec sie nie obrazilem, don't worry
Kumanus - jakbys nie widzial, kontynuujemy dyskusje, jesli juz jakis post jest zbedny to Twoj :]
[quote="pyz"]Wiele osob wyobraza(lo) mnie sobie jako sztywniaka w gajerku, moze i Ty do nich nalezysz, ale poczucie humoru (ciemne, ale zawsze jakies :>) mam .. :][/quote]
Nie znam cie, a przepraszalem bo staram sie praktykowac dobre wychowanie
Ale juz koncze bo rzeczywiscie jest to temat calkowicie offtopiczny :>.
wracajac do tematu...widzac tyle polskich klanow zapisanych do CB cup'u gdzie ofkorz gra sie na nocheat'cie nie pozostaje nic innego jak przyspieszyc prace nad coolnetem nc only
wroc na ziemie bundy.. cb nie jest zadnym wyznacznikiem tego co ma obowiazywac, ani tez nie jest dobra liga, po prostu jest to liga przekretow
po co uzywac czegos .. zreszta nie ma sensu o tym wogole gadac, bo niektorzy sa zbyt glupi zeby zrozumiec tekst pisany :/
anyway, ja tez czekam na coolnet nc only, moze byc smiesznie
Oni po prostu za bardzo wierza w programy, zamiast w czlowieka, a prawda jest taka, ze program jest glupszy niz czlowiek, bo wykonuje tylko serie polecen i sprawdzen ktore czlowiek mu tam zakodowal, a ze czlowiek nie jest w stanie wszystkiego przewidziec i w trakcie "zdarzenia nieprzewidzianego" moze pomyslec a program nie, to IMHO ludzki nadzor jest lepszy niz programu jakiegos, ktory jak wiemy, i tak mozna ladnie w chuja robic :]
p.s.
maly apel do Orlana, daje pare adminom *ZNAJACYM SIE* osobom, ktore *GRAJA* i niech one pilnuja, a nie dajesz jakiejs lamerii ktora potem sobie nabija wpisy przy uzyciu admina :] (siema ryq! )
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum