Wysłany: Nie Wrz 19, 2004 8:19 am
...ja juz zaczalem budowac ARKE..heheh miejsca siedzace juz zajete..ale kilkadziesiat stojacych jeszcze jest...jakby co to wpisywac sie na liste:D:D:D
www.arka-rekrutacja.wolf.com
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Wysłany: Nie Wrz 19, 2004 11:22 am
ja sie bede 23 grudnia kąpał w naszym morzu :]
_________________ Kiler - PogromcaDziewic
*Nie ma nic bardziej nieznośnego, niż głupiec, któremu się powodzi.
*Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
*Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
mi tez sie podobalo musze poszukac tych filmikow z 9/11 i sprawdzic czy rzeczywiscie te jakies blyski byly. a z tym samolotem i pentagonem to od razu widac ze nie pasuje. do tego nie trzeba miec iq > 90 - wiec nawet ja zrozumialem przeslanie tego filmu
Wysłany: Pon Paź 18, 2004 5:55 am
ale jaja ;s
_________________ Kiler - PogromcaDziewic
*Nie ma nic bardziej nieznośnego, niż głupiec, któremu się powodzi.
*Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
*Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
a ja czytałem tyle różnych wersji, że nie wspomne o Fahrenheit 9/11, że po prostu odechciewa się czegokolwiek związanego z tym dniem - IMHO prawda *nigdy* nie wyjdzie już na jaw, tak jak z Kennedym, a prawde będą znały tylko osoby odpowiedzialne za to i nigdy się nie dowiemy którzy to..
moje osobiste zdanie:
* Bush i szkoła - gdyby faktycznie tak było, ochrona by się na niego rzuciła i zabrała momentalnie jak to zawsze bywało, a nie tylko podeszli i poinformowali.
* zdalnie sterowany samolot podmieniony niby przez władze USA - doprawdy? a co na to wieża kontroli lotów? co na to przewoźnik? ja bardzo proszę, bez takich bredni.. wymyślają niewiadomo co ludzie
A ogólnie to nie będe się rozpisywać, amerykanie to popierdolony naród a jakbyście nie zauważyli 99% "nowych wersji" właśnie oni wymyślają...
pyz ktos musi wymyslac..ale jak by nie bylo film moze czegos dowodzic...w zasadzie z tym pentagonem duzo racji pokazuje ow filmy...
szyna zle Cie odebralem
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum