Mkuh Nuclear zrobil krotki filmik ale wiara zaczela najezdzac ze nic on nie pokazuje itp. wiec sie wkurzyl i skasowal linka. A jemu chodzilo tylko o to zeby pokazac ze kazdy moze zrobic filmik o q2.
_________________ I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę,
bo sam jestem największym skurwie... w tej dolinie!!!
nuc pokaz ten link...
mkuh a ten twoj film jest gdzies dostepny? nie chodzi o polish frag festiwal czy film z twoimi najlepszymi akcjami... ale o ten o ktorym jest ten topic... bo probowaleg go znalezc i dupa...
aaa... a gwiazdy sa Beee... Ja tu widze platna protekcje panowie... napisze do Jana Mariana i macie przesrane... nawet beda was w kiblu podsluchiwac...
[quote="Grzdyl"]mkuh a ten twoj film jest gdzies dostepny? nie chodzi o polish frag festiwal czy film z twoimi najlepszymi akcjami... ale o ten o ktorym jest ten topic... bo probowaleg go znalezc i dupa...
[/quote]
http://kubus.rulez.pl/~cl...?op=dd3&id=1661
jak nie o tym to nie wiem o czym piszesz
Wysłany: Pon Sty 12, 2004 8:55 am
"bo dla mnie to jest nierealne i wiem to dobrze bo nie od dzisiaj zaczynam sie tym bawic" no widzisz mkuh jak ty malo jeszcze wiesz, ale musiales jeszcze walczyc na tym forum, ze ta konsola nie dziala jak sie w ten sposob nagra. Dzięki kfak ze udowodniłeś tym niedowiarkom, ze sie mylili. Wiec nie będe komentował mkuh'a bo przeciez ja sie bawie w to od nie dawna, a "ty jestes starym wyjadaczem robienia filmow" błe hłe hłe.
[quote="Nuclear"]"bo dla mnie to jest nierealne i wiem to dobrze bo nie od dzisiaj zaczynam sie tym bawic" no widzisz mkuh jak ty malo jeszcze wiesz, ale musiales jeszcze walczyc na tym forum [/quote]co za typ, dawno takiego cukieraczka tu nie widzialem co by tak "walczyl na forum", ale luz przeciez sa na to proste sposoby - ignore
[quote="Nuclear"]Dzięki kfak ze udowodniłeś tym niedowiarkom, ze sie mylili. [/quote]
on mi nie udowodnil (bo mi nic nie pokazywal) tylko napisal (odemnie zalezy czy mam mu wierzyc czy nie), jak dobrze zauwazyles uwierzylem mu - wiec to powinno rozwiazac twoje zagadaki - jestes dla mnie nikim i twoje posty traktuje jak smiecie.
[quote="Nuclear"]Wiec nie będe komentował mkuh'a bo przeciez ja sie bawie w to od nie dawna, a "ty jestes starym wyjadaczem robienia filmow" błe hłe hłe [/quote]nic takiego nie napisalem wiec nie powinienes dawac tego w cudzyslow , powinno byc napisane bez czyli jak reszta twoich smieci
nara
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum