Matrix, zacznij czytac ksiazki, jezdzic na rowerze, chodzic do teatru, spacerowac itd. i wroc za jakis rok/2 na to forum poczytaj swoje posty i podziekuj mi za ta rade, ktora Cie obdarzam teraz ;)
Nie martw sie, jeshcze nie wszystko stracone .. 14 lat to akurat czas rozwoju i dojrzewania, wiec twoj umysl jest chlonny jak gabka, dasz rade! Wystarczy chciec :P
[quote="Jimi"]... moze ktos ma pomysl jak zorpromowac forum wsrod ludzi krorzy jeszcze tu nie trafili ...
[/quote]
to ja mam pomysl ad promowania forum: ... wyeksportowac Kriba na caly tydzien na coolnet i on juz pobanuje paru ludzi a po wyjasnienia karze przyjsc na forum na mnie podzialalo ale zeby banem karac pale'nie w miejscu publicznym to przesada ... przyszedlem zarejestrowalem napisalem ...
Wysłany: Sro Sie 10, 2005 8:13 pm
...matrix kazdy wie ze ty jestes "wolny" hah...flage z minute niesiesz...wiec to nie za dobra autoreklama
P.S..podobno Matrix w Speed...oj baton baton..znaczy Snickers ..tak sie kiedys zapierales..ze zaden player z sm u Ciebie grac nei bedzie...nigdy a tu patrz ..hah...jak to leci..hmmm..nigdy nei mow nigdy hah..no chyba ze to ploty i wyobrania matrixa;)
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
wiecie matrix jest dobrym graczem w sumie lepszym odemnie wybaczam mu to ze mnie cheinem na apmie jezdzi zasluzyl poszedl do >> i mnie to pierdoli mnie nigdzie nie chca bo mam hujowy harakter i jestem za nerwowy ale pozyjemy zobaczymy
spider wes stul te swoja pajeczna dziure bo kur** osadzasz ludzi nawet ich nie znajac pajacu po 2 ciotą to se mozesz te twoje minusy z sm klnąc .. i sie odchrzan od nas bo chyba jestes o cos zazdrosny moz o mx ? nie wiem trudno odgadnac gdy ma sie tak jawna opinie o ludziach nawet ich nie znajac .... ( co do mx to nie mialby u nas squadu)
pfff...szczekus...smieszny jestes, wiesz dlaczego speed mnie denerwuje? bo kradna zawodnikow nam.. juz z 3 nam ukradliscie i zadowoleni tak? moze zacznijcie uczciwie szukac zawodnikow ok? a ty idz liz dupe matrixowi na lf10 i kupuj wiecej soundtrackow 2, chwal sie swoim konfigiem ktory robiles 5 lat, swoim proskillem ze matrixa jedziesz 10:2 w 8 minut na lf10... nie pamietasz P.Sedzio wczorajszego czy przedwczorajszego sedziowania gry Arka i Matrixa? aha... i co matrixa tak bronisz, moze jestes gejem? bo na to wyglada
Ostatnio zmieniony przez spider] Sro Sie 10, 2005 10:22 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie jestem w >> i nigdy nie bede....poprostu tam sa ludzie ktorzy sobie robia jaja i udawaja madrych ja tam tylko do szczeniaka i hamera nic nie mam reszta n/c....apropo wolf ty nawet we wlasnym clanie w 1 sqadzie sie nie lapiesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum