PS2. Skoros taki twardy Vitez, to zapraszam do Szczecina. Zobaczymy jak wtedy bedziesz spiewal, jak mnie spotkasz osobiscie Twisted Evil . Przez neta i kompa, mozesz sie uciekac do banowania i kickowania. Ale w real swiecie, po prostu bys ... (sam sobie dokoncz).
shrek zawiadom mnie fpadne z kamera. a i moze sam kopa w dupe zasadze za pare zaleglych akcji
Cytat:
Bo mnie juz naprawde zaczynaja wkurwiac te niczym nie poparte bluzgi i oskarzenia cwaniaczkow na mnie - ledwo pojawiam sie na servie, ktos wylatuje a pozniej defaultowo na mnie - odpierdolcie sie i najpierw udowodnijcie ze to ja, chyba ze naprawde chcecie bym byl to ja
udowodnione?
_________________ "Wants to be a hunter again
wants to see the world alone again
to take a chance on life again
so let me go"
ziomek [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 4:15 pm
vitez i tak wymowke znajdzie wiec po co dochodzic do tego wszystkiego??
.....a tak na marginesie to po kiego grzyba te dyskusje? nie szkoda Wam czasu i nie lepiej pogadac o czyms ciekawszym nish tracic czas na cos czego i tak sie nie zmieni i co bedzie do konca swiata lub jeden dzien dluzej..?
btw-nie stawialem topicu poto zeby powstalo kolejne miejsce do klotni...no ale-bede mial nauczke na przyszlosc
shrek nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe, ale bedac pelnoletnim ( zakladam ze jestes ) podlegasz pod kodek karny, a obraza publiczna oraz grozby podlegaja pod wymiar kary kodeksu karnego. ;)
Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.
Art. 191. § 1. Kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
jakby vit wytoczyl ci sprawe, to kazdy sad przyzna mu racje, poniewaz ma logi jako "twardy dowod" a co za tym idzie ty otrzymasz prawdopodobnie grzywne, oraz wyrok w zawieszeniu. Warto czasem takie rzeczy wiedziec... ;)
ps: pozdrawiam szyne i pyza, oraz vitezia. ;>
zadnych paragrafow na to nie bylo?
np. post z: Sro Cze 22, 2005 8:53 am.
wiec podobnie i ja jemu moge wytoczyc sprawe, ktora bym wygral
PS. wiedza to sie wykazales, przyznaje . chyba studiujesz ten kierunek, co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum