ty nie masz innych klopotow? wszystko jest napisane do 30stego jest czas na zgloszenie zawodnikow potem jest losowanie i od niedzieli po losowaniu zacznie sie pierwsza kolejka skoncz panikowac
szczecho, sluchaj a jak tak bdzie ze wylosuja sie slabi zwodnicy to odrazu sa przegrani w lidze i kicha a tak jak by wybierali to by mniej wiecej takie same sklady
kurwa berni zaczynasz mnie denerwowac czy ty uwazasz ze jestes jedyna osoba myslaca? jakbys nie zauwazyl to jest druga liga ktora organizuje i w pierwszej byly dosyc wyrownane sklady co znaczy ze te sklady nei sa losowane od tak. beda koszyki bede sie sugerowac zdaniem osob ktore pomagaly mi w tamtej edycji w doborze skladow(bator chrom nuck) najprawdopobniej ustalimy tylko koszyki i uzyjemy bota na ircu do losowania tak zeby nikt nie mogl mi zarzucic stronniczosci co sie zdarza mimo braku jakichkolwiek korzysci materialnych plynacyc z wygrania tego turnieju pozatym Raul ventrillo nie jest obowiazkowe jednak w twoim przyszlym teamie moze zapasc decyzja ze dla ulatwienia gry beda chcieli grac na ventrillo bo to przynajmniej moim zdaniem bardzo ulatwia komunikacje
Adi wiem, i baton(r) tez o tym wie ze se tak zartuje choc nei zawsze to popiera wiec looz.
Szczecho jak cus moge pomoc w wolnym czasie (czyt. niedz do sr).
A jak nie macie q2 to jezeli bush nie skasowal z ftp q2, to poproscie go zeby wam udostepnil bo jakis czasem temu wrzucilem mu image orginalnego cd q2, reszte patche etc mozecie easy se sciagnac z neta. Ostatecznie moge jesio raz wrzuci to tylko niecale 400mb.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum