kazwa mam pare dem jedno napewno stare bo zauwarzylem kfktimera ale jest prae oto i one: Tur_vs_nq...Ni vs ]I[...omen vs Ni....Tm vs Jmgn...Ubb vs bro...tm vs ea...mix vs fin...!!! to tyle
Matrix^^ :
1. Nie spamuj forum.
2. Nie pisz jednego posta pod drugim - mozna to zrobic w jednym ?
3. Kazwa napisala, ze chce demka sprzed 2000 roku, a ty tu wypisujesz demka raczej nie za stare :)
4. Forum to nie chat ! .. kur** :)
hm...fajny topic
jakby ktos cos mial ciekawego z polskich meczy(z przed 2000 ) -to bede bardzo wdzieczny gdyby dal znac na forum np. lub mogl podeslac na meila...z gory wielkie dzieki
i mam takie pytanko tak przy okazji...kiedys tak w okolicach 99-2000...a moze 98(naprawde juz nie pamietam) byly fajne stronki z roznych zjazdow...mozna bylo poogladac zdjecia, screeny itp itd...i tu moje pytanie? czy ktos wie czy te stronki wogole nadal funkcjonuja??..a jezeli jakims cudem tak-to moze podac ich adresy? z gory dzieki rowniez
...Bog Wam w dzieciach wynagrodzi
No gdzies mam zdjecia ze zjazdow - ale tylko dwoch czy trzech w miare najnowszych - Bialostockich. Wrzuce jutro/pojutrze i dam linka do zipow.
Co do demek - przymierzylem sie wlasnie by zrobic liste ale nie zdazylem. Rowniez jutro/pojutrze podrzuce liste wszsytkich demek jakie mam, ale po niektorych nazwach plikow niewiele mozna skojarzyc co zawieraja... mam nadzieje ze chociaz daty plikow beda OK
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum