[quote="Matrix^^"]Sorry , ze pytam ale oco chodzi?? chyba ja nie wtajemniczony[/quote]
jestes tak tepy czy tylko udajesz?
i po co sorujesz za wczasu. widzisz ze ktos ze starej ekipy wrocil do gry i pozdrawia. czego sie chcesz dowiedziec? wtajemnicz sie do jakiejs sekty. i dorosnij zanim zaczniesz znow zadawac te idiotyczne pytania.
ps. zly dzien w pracy , co nie umniejsza debilizmu posta sm.atrixa
ps2. witam killer, chociaz nie naleze do starej ekipy ;]
killer uczyl mnie w q2 grac ;) a wy dla mnie coponiektorzy macie jeszcze mleko pod nosem jak chodzi o q2. Wiec jak w batmanie, byly 1 , 2 , 3 , 4 czesc... a teraz zrobili "poczatek" , to killah to wlasnie jest taki "poczatek" ;) ...
ps: zeby nie bylo ze sie podlizuje, to dodam ze ma starego cabrio , i sie nie porownuje do mojej A classy! ;> KARWAFA :>
Hej wszystkim, skorzystam z posta i sie przywitam , pogrywam ostatnio troche w tego ceteefa... nie wiem moze niektorzy kumają mnie grałem dzieś w 99r moze wczesniej... jak w q2 jeszcze wiekszosc klikala na klawiaturze ... a i klany dopiero powstawaly pogrywalem ze 2 lata w cs-a no ale ostatnio q2 znow przypadl mi do gustu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum