Wysłany: Pon Sty 16, 2006 10:04 pm Trening zEm
Witam
Kilka osób pytało mnie ostatnio kiedy odbywają się treningi klanu zEm a wiec informuje zainsteresowanych iż najbliższy odbędzie się w czwartek czyli 19.01.2006 prawdopodobnie na PROZAKU o godzinie 21. Obecność klanowiczów obowiązkowa -> (o nieobecnościach zgłaszać do mnie, muszę wiedzieć kto jest "aktywny").
pzdr!
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
[quote="kazpex"]Witam
Kilka osób pytało mnie ostatnio kiedy odbywają się treningi klanu zEm a wiec informuje zainsteresowanych iż najbliższy odbędzie się w czwartek czyli 19.01.2006 prawdopodobnie na PROZAKU o godzinie 21. Obecność klanowiczów obowiązkowa -> (o nieobecnościach zgłaszać do mnie, muszę wiedzieć kto jest "aktywny").
pzdr![/quote]
Kto sie pytal ???;)
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
zEm przejeli scene grajacych
Co zerkam do ASE to widze na serverze ludzi z zEm i Jagulara ;D
Moze po prostu az tylu ludzi przyjeli do klanu
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
wchlaniaja cala scene q2ctf, tak jak robilo to [S], tylko ze [S] przerzucilo sie na inne gry, poza wiernym Jagim, Killerem i Emce, tak trzymac chlopaki pilnujcie naszego podworka! kiedys wrocimy i wszystkich rozpierdolimy, rofl
Przecie on napisal cos o wieży a nie wierze.
W sensie "I don't tower you come back"
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum