Capture The Flag (ctf.pl)  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload


Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Kribol
Nie Mar 11, 2007 12:57 am
Komóry :p
Autor Wiadomość
SiDq
Jabłuszko

Dołączył: 16 Sty 2005
Posty: 703
Skąd: Białystok
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 12:25 pm   Komóry :p

Mam Sony Ericssona t630. Jest to dobry telefon, ma aparat dobrej jakości 480x640. Szybkie menu, 65tys kolorów itd. Jestem zadowolony, ale czasem się przycina przy włączaniu na jakieś 20s. Denerwuje mnie to i kupiłem sobie właśnie 9300 <cfaniak> a Wy jakie macie apraty telefoniczne ; p ? Chyba lubie kurwa ankiety robić :?
_________________
[;
 
 
 
ChMiElU!
Śliweczka


Dołączył: 30 Sie 2005
Posty: 117
Skąd: Pooland ;)
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 12:45 pm   

Mam Siemensa C65 ;/ Chce sie go jak najszybciej pozbyć i kupić jakiś lepszy:) pewnie kupie se t630 ;d
 
 
 
SiDq
Jabłuszko

Dołączył: 16 Sty 2005
Posty: 703
Skąd: Białystok
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 1:41 pm   

Kupuj ode mnie :wink: odezwij sie znow na gg to sie dogadamy : D
_________________
[;
 
 
 
Adolf 
Robaczek


Wiek: 34
Dołączył: 29 Paź 2002
Posty: 1433
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 1:44 pm   

6610 4tw
Dla mnie idealny phone i nie mam zamiaru zmieniac. Chyba kupie ich wiecej, bo sa fajne ;D
Stare ale jare ;)
_________________
 
 
 
omen
Śliweczka
VISCA el BARCA!


Wiek: 32
Dołączył: 13 Gru 2002
Posty: 413
Skąd: ze sromU ,)
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 2:01 pm   

CX65 - duuuuzy wyswietlacz ;)
_________________
LC !
 
 
ChMiElU!
Śliweczka


Dołączył: 30 Sie 2005
Posty: 117
Skąd: Pooland ;)
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 2:13 pm   

[quote="omen"]CX65 - duuuuzy wyswietlacz ;) [/quote]


siemensa nigdy w zyciu nie kupie juz wiecej ;d
 
 
 
szyna^
Wujas


Dołączył: 29 Gru 2002
Posty: 1826
Skąd: Bstox!
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 2:57 pm   

nokia 3310 ;d haha! ale chce 6610 i bede mial soon ;P
_________________
--------
 
 
 
Prezes_Kiler
Jabłuszko


Dołączył: 02 Gru 2004
Posty: 562
Skąd: P(r)oland/Gdańsk
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 3:28 pm   

6610i

a ja chce mieć motke e398!!!


sida wez zrobimy taką wymiane
ty mi dasz se t630, ja ci dam moją 6610i,dodam ci se t630 a ty mi dasz 9300

czyli ja ci dam 2 telefony ty mi tylko jeden.

To jak ?
_________________


 
 
 
SiDq
Jabłuszko

Dołączył: 16 Sty 2005
Posty: 703
Skąd: Białystok
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 3:32 pm   

pewnie, dobra, a co! jak se zyczyc! oczywiscie, na pewno, wporzadku, nie ma sprawy, okej!
_________________
[;
 
 
 
pyz 
For the Horde!


Wiek: 34
Dołączył: 27 Kwi 2003
Posty: 1768
Skąd: Gorzów Wielkopolski
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 3:46 pm   

6610. my z adolfem mamy te same komorki, abonamenty i nawet samochody (mielismy).. =[
_________________
 
 
 
Kazwa 
Malinka
egeszegedre!


Wiek: 108
Dołączyła: 14 Gru 2002
Posty: 1005
Skąd: Wroclove! :*
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 4:35 pm   

6610 :(
_________________
endless tears, forever joy!
 
 
 
Killer
Śliweczka


Dołączył: 29 Paź 2003
Posty: 328
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 10:46 pm   

Ale chwalipiety... Vitez i tak ma napewno najlepszy! A na bank najdrozszy. Wiec nie macie sie czym tutaj chwalic!:P

a moj to skromny 3650 od paru latek i jestem zadowolony
_________________
-=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-

Powrót do kolebki...
 
 
pyz 
For the Horde!


Wiek: 34
Dołączył: 27 Kwi 2003
Posty: 1768
Skąd: Gorzów Wielkopolski
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 12:54 am   

dzisiaj najdrozsza komorka, za tydzien bedzie miala 'umiarkowana' cene. ;)
_________________
 
 
 
emilio
Śliweczka

Dołączył: 30 Cze 2005
Posty: 151
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 9:29 am   

3310 roxior... tylko updatnoc o autoblokade klawy ew. dodac slownik jak nie ma (w starszych wer nie bylo polskiego)

Jak by dalo rade kupic nówke to nie wachal bym sie...
moja 3310 na juz 5 lat... i dalej da sie z niej kozystac :)
Generalnie Nokia Rulez !!

To jest tak jak z autem... albo mercedes bez wypasu, albo fiacior na maxa ;)
_________________
shit nygga
 
 
duke
Gajowy Książe


Dołączył: 21 Gru 2002
Posty: 164
Skąd: ze wszad
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 1:20 pm   

6310i z białym wyswietlaczem ; p, 3 lata juz ma i bateria dalej po 2 tygodnie trzyma : }
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz załączać pliki na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.41 sekundy. Zapytań do SQL: 12