Wysłany: Nie Gru 18, 2005 10:03 pm debilizm na mase
dzis tj 18.12 byl rozgrywany mecz pomiedzy xm a zm chyba nie wiem zreszta i po wejsciu na serwer prozac zostalem wyrzucony z serwera i zbanowany ok. bylem pod innym nickiem.zmienilem nick na [x:m]BUSH i ponownie wszedlem i po jakims czasie znowu to samo kop i ban!!! co to qrwa jest?
prywatne widzimisie sedziego viteza????
gram w XM i chyba mam prawo do bycia na serwie podczas meczu??? a ty vitez pomysl na drugi raz co robisz bo zachowujesz sie jak debil.
_________________ murzynskie dziecko do murzynskiej matki:
Mamo, Mamo!! chce mi sie kope!! A Mama poczekaj, zaraz ci ukroje..
Moze x|m mialo za duzo specow ? Mysle ze tak bylo, bo was w tym klanie od zawsze bylo za duzo, aczkolwiek nie bylem na meczu, wiec ciezko stwierdzic co sie stalo. Jedno jest pewne. Vitez pwnz all ;D
Z sedziami cb nie ma sensu sie klocic. To jak walka z wiatrakami.
Wysłany: Wto Gru 27, 2005 4:41 am Re: debilizm na mase
Cytat:
po wejsciu na serwer prozac zostalem wyrzucony z serwera i zbanowany ok. bylem pod innym nickiem
Tu masz odpowiedz dlaczego zostales wyrzucony po raz pierwszy.
Sedzia nie ma obowiazku prowadzic bazy danych wszystkich fejkow wszzystkich graczy by wiedziec kogo nie wywalac.
Gracze maja (zapisany w regulaminie) obowiazek przebywania na serwerze pod ROZPOZNAWALNYM NICKIEM WRAZ Z TAGIEM klanu.
Zostales wyrzucony (levelban) po uprzedniej prosbie o opuszczenie serwera. To chyba normalne ze nie znalem twojego fejknicka i wzialem cie za zwyklego spec nie z klanu xM ktory "chce sobie tylko popatrzec" i ignoruje prosby o opuszczenie serwera?
A ze tlumaczyles sie cos pozniej ze nie bylo cie przy kompie i nie mogles zmienic nicka - nie moj problem... trzeba wlazic na serwer od razu pod real nickiem.
Cytat:
zmienilem nick na [x:m]BUSH i ponownie wszedlem i po jakims czasie znowu to samo kop i ban!!! co to qrwa jest?
Spytaj sie swojego CL. Na drugiej mapie mieliscie dwoch specow. CL zdecydowal zebys ty wyszedl. Nie wychodziles to poprosil mnie o usuniecie cie z serwera.
Cytat:
prywatne widzimisie sedziego viteza????
gram w XM i chyba mam prawo do bycia na serwie podczas meczu??? a ty vitez pomysl na drugi raz co robisz bo zachowujesz sie jak debil.
Patrzac na powyzsze argumenty... kto tu zachowuje sie jak debil, placze jak dzieciak i nie zna zasad?
Na drugi raz to jednak ty powinienes pomyslec - np nad sensem wchodzenia na mecz twojego klanu nie pod nickiem klanowym...
Ja zadnych dzialan gdy sedziuje mecz nie podejmuje pochopnie i nie ptorzebuje kilka razy myslec - tobie sie jednak cwiczenie myslenia przyda... zamiast bluzgow i nerw "bo Vitez smial cie kopnac z meczu TWOJEGO klanu" .
Na serwerze masz prawo byc:
- pod swoim nickiem z tagiem klanu
- jako jedyny spec
Gdy nie spelniasz tych warunkow - to juz nie moj problem.
Az sie dziwie ze mam cierpliwosc tego typu wyjasnienia pisac...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Chmielu:ja dostalem kicka potem wchodze vit mowi ze to nie on rotlf
Ciebie kopnal serwer za jakis blad, nie pamietam dokladnie - pyz moze sprawdzic jak mu sie zachce. Koledzy z klanu tlumaczyli ci to chyba?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ostatnio zmieniony przez vitez Wto Gru 27, 2005 4:51 am, w całości zmieniany 1 raz
Killer:wszedlem, nie zdarzylem zobaczyc co jest grane a jush ban
Zdazyles zobaczyc.
Pisales cos do mnie, jakies pytania natretne a ja natrenie sypalem tekstem ze jest mecz ligowy i prosze opuscic serwer. Nie posluchales sie i nadal pchales sie z pytaniami to odpowiedzialem ci ze to nienajlepszy czas i miejsce na pogaduchy i nastepnie, zgodnie z zasadami Clanbase - musialem cie wywalic z serwera (levelban) skoro po dobroci nie wyszedles .
Uwierz mi - nie robie tego z dzikiej satysfakcji i checi wykopania kogos a po prostu taki mam obowiazek.
A na podsumowanie - naprawde wspaniale sie zachowali x|M przed meczem gdy wszedlem na ich kanal spytac sie o szczegoly i zostalem zbluzgany, przywitany tekstami "Spierdalaj!" itp oraz prawie pobili sie o to ktory z nich pierwszy mnie wykopie z ich kanalu...
Coz chlopaki - naprawde wspaniale sie sedziuje tak dojrzalym, odpowiedzialnym i gotowym do dialogu klanom jak x|M . Oby tak dalej !
Tylko zauwazcie ze ja nie placze o byle kurwa gowno bo maaaaamooo ktos mnie koooooopnaaaaal .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum