Na serverze jest sporo kanalow i wiekszosc z nich nie dotyczy q2ctf, dlatego mam prosbe zeby wszyscy odrazu wchodzili na nasz kanal CTF. Zapobiegnie to potem niepotrzebnym banom ( jak dzisiaj - swoja droga to byla glupota zeby nas wszystkich zbanowac, ale sytuacja juz wyjasniona i nie ma co plakac nad dropnietym quadem ). Na pozostale kanaly w CTF ( red, blue, spec ) juz niepotrzeba hasla.
Ostatnio zmieniony przez Adolf Pon Lis 06, 2006 4:26 am, w całości zmieniany 1 raz
ta, pogryzliscie sie z moim kolega z WoW'a i jego ziomkami z Lineage2.. ogolnie dopiero wczoraj sie dowiedzialem ze tam ludzie przychodza i jest ich calkiem sporo, bylem swiecie przekonany ze to stoi odlogiem..
jak cos to Adolf ma tam dostep do admina i robta co chceta, zwiekszylem tez limit ludzi bo podobno nie starczalo powoli
jak cos to Adolf ma tam dostep do admina i robta co chceta, zwiekszylem tez limit ludzi bo podobno nie starczalo powoli
A... nie daloby sie dwoch serwerow miec by sie niechcacy nie gryzc?
Btw wczorajszy opis Adolfa na VO ( 'ban za ban' ) sugerowalby nieco inny powod wykopania ludzi z VO (nie wszystkch, Housy byly nadal) akurat w polowie meczu... ale nie bede wnikal bo szkoda na to fatygi.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ja wczoraj myślałem, że wy o 21:30 jeszcze nie zaczęliście, bo w All-Seeing Eye pokazywało mi, że Killer ma jakieś punkty (czyli niby grał). Bardzo żem się denerwował, że serw zablokowany, a wy sobie się bawicie :p Ale jednak się pomyliłem :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum