lllooooool Adolf ze nie wpadlem na to pierwszy hehe
no coz jesli wszyscy podejda do tego tematu jak Adoldf i Kribol to chyba pomylilem forum.
Adolf nie glupi pomysl ze zrobieniem strony pt"smieciarze w uk made by Adolf"
jak cie ciekawi Kribol oco chodzi to zapraszam jutro na gg pomiedzy 13 a 14 wyjasnie ci
o ile cos potrafisz zrobic w wyzej wymienionym temacie. a ty Adolf po prostu nie nadajesz sie..
_________________ murzynskie dziecko do murzynskiej matki:
Mamo, Mamo!! chce mi sie kope!! A Mama poczekaj, zaraz ci ukroje..
Bush, domyslam sie ze nie chcesz nic placic za ta pomoc? bo jezeli stac Cie na conieco to moge CI podac namiar do bardzo dobrych dwoch grafikow, jeden robil grafe do ostatniej strony FF, o ile ktos ja widzial ;] (mam na mysli ta ff multiclan).
czekam na kontakt gg:3388359 najlepiej w przyszlym tygodniu od poniedzialku wieczorem bo juz wiecej wolnego bede mial.
wyjasnie oco mi dokladnie chodzi.
szukam ludzi ktorym bede mogl zlecac zrobienie stron.oczywiscie za pieniadze, i dla tego szukam powaznych ludzi ktorzy sa zainteresowani zarobieiem jakichs dodatkowych pieniedzy.jest konkretne zlecenie na www ma to trwac np 7 dni i jesli klient bedzie zadowolony, zatwierdzi projekt i zaplaci automatycznie przelewam pieniadze na konto wykonawcy strony.
takich ludzi szukam na wczoraj....
a odnosnie serwera jesli bedzie porzeba postawic gdzies te strony nie ma innego wyjscia jak wykupienie za 75 funtow netu z 7 stalymi ip i postawienie serwera ale narazie chce sie skupic na sprzedazy www.
_________________ murzynskie dziecko do murzynskiej matki:
Mamo, Mamo!! chce mi sie kope!! A Mama poczekaj, zaraz ci ukroje..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum