Wysłany: Sro Maj 02, 2007 11:45 pm czy qrwa jest dostepny jakis admin?
sroda 3.5.07 g 01.43
wiec chcialem tylko powiedziec ze niejakiemu berniemu nalezy sie fullban za notoryczne wyzywanie.bator kilka razy mu dal kicka ale to go nie nauczylo gdy czlenio wyczuje ze admina nie ma wali miechem na lewo i prawo.
_________________ murzynskie dziecko do murzynskiej matki:
Mamo, Mamo!! chce mi sie kope!! A Mama poczekaj, zaraz ci ukroje..
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 10:44 am Re: czy qrwa jest dostepny jakis admin?
Cytat:
sroda 3.5.07 g 01.43
wiec chcialem tylko powiedziec ze niejakiemu berniemu nalezy sie fullban za notoryczne wyzywanie.bator kilka razy mu dal kicka ale to go nie nauczylo gdy czlenio wyczuje ze admina nie ma wali miechem na lewo i prawo.
Prawie jak Seeman. Tylko ze on najezdza zawsze, niezaleznie od tego czy sa admini czy ich nie ma.
Wiec komu nalezy sie fullban? Proponuje zrobic ankiete. One zawsze sa sluszne :D
a ja proponuje zeby zbanowac Adolfa za brak swiezych informacji i jego ankiete rowniez
a pozatym Bator juz go wywalil z serwera a ten wlazl znowu i go od chuji zwyzywal wiec do zabawy wlaczyl sie Vidmo i mu walnal fullbana.
berni musial komus dobrze korzonka ociosac skoro zdjeli mu bana po 2 dniach
_________________ murzynskie dziecko do murzynskiej matki:
Mamo, Mamo!! chce mi sie kope!! A Mama poczekaj, zaraz ci ukroje..
są levelbany i fullbany to po pierwsze
są chyba tez bany dopisane bezposrednio do cfga z tego co pamuetam
pozatym nie wiem czy bany są tylko na ip czy tez jest mozliwosc na maca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum