Wysłany: Nie Cze 10, 2007 6:27 pm Alien i jego BOT
a wiec od kilku dni zaczalem obserwowac aliena ktory wydal mi sie podejrzany ( zreszta nie tylko mi ) po paru sekundach chasowania odrazu zworcilem uwage na jego celownik ktory jakos dziwnie klei sie do ciala przeciwnika odrazu pomyslalem o frkq2 na ktorym podobnie dziala bot(raczej to nie mozliwe zeby ktos tak strzelal z cg) i jeszcze jego rg 90% ktory jest nakierowywany na typa setna sekunde przed strzalem
zreszta zobaczcie demo moze moje podejrzenia ktorych jestem pewien sa bledne ( w co trudno mi bedzie uwierzyc , lecz tylko krowa zdania nie zmienia )
http://www.speedyshare.com/239472451.html ( obejrzyjcie demko z lf10 to wystarczy)
Chłopcze, twój post sprawił ze reaktywowałem nieużywane ze 2 lata konto na forum.
Gram w tą grę z przerwami już 6 rok, grałem w różnych dobrych klanach (-=ff=-, [P], gumis, up^), jak ty jeszcze szukałeś ammo na mapie, więc nie wyskakuj mi z takimi tekstami.
A co do meritum to demka zupełnie nic nie pokazują, ot player z takim sobie skillem niezłym rg i tyle. Duzo osob na serwerze, w tym ty, ma znacznie lepszego cg , ba często takiego ze trudno w to uwieżyć, ale ja sie nie strzepie bo to tylko gra, żeby miec fun i tyle.
Gramy w ta gre tyle czasu, zostało nas raptem 30-40 osób, że przestałbyś sie wygłupiać.
więc stfu
eot
_________________ praca zabija skilla :/
pracuj a dorobisz sie ... garba
Hehe , no to moze ja tez sie wypowiem na ten temat Ja tez Cie Alien pare razy obserwowałem i to co ty wyczyniasz na serwie z tym cg i rg to nieprawdopodobne ;] az sie pewnego razu zupa zaplułem z niedowierzania. Albo masz tak zajebistego skilla ze szyna i widmo moga Cie pocalowac w pocałowac w reke albo cos tu smierdzi. /
ps. Widmo i szyna nie obrazajcie sie za ten text powyzej ;]
Przejrzalem te demka z ciekawosci i faktycznie aim jest zajebisty, ale nie sadze zeby to byla zasluga bota. Alien3 zawsze przeciez dobrze gral, a teraz ma po prostu dobry okres. Zreszta widzialem juz nie raz lepiej strzelajacych kolesi i jakos nikt ich nigdy nie posadzal o czity. Trzeba tez wziac pod uwage ze osoby do ktorych strzelal same pakowaly sie pod celownik, bo na tych demkach nie widac podejrzanych ruchow celownika. Zreszta te mapy sa tez takie, ze strzelajac przed siebie zazwyczaj sie kogos trafia.
Druga sprawa, ze a3 to juz stary gracz i nie sadze zeby mu sie chcialo bawic w czity, szczegolnie ze nie musi nikomu niczego udowadniac. Predzej bym o takie cos posadzil paru innych kozakow, a nie kogos kto tworzyl historie tej sceny.
Z ciekawosci obejzalem sobie te demka i hmm.. ciezko powiedziec. Z jeden strony stary dobry gracz wiec i dobry skill. Kazdy z nas potrafi sypnac np. 3rg z rzedu w typa bo koles dostanie jednego rg.. i w nastepne sam wchodzi w nasz celownik jak w maslo ale u aliena nie widzialem sytuacji zeby np. nie trafil 3rg z rzedu (nie mowie o kontrolkach) wiec to mnie dziwi. na lf10 niezla sieka nie powiem cg miazdzace.. na drugiej mapie acc tez niczego sobie szkoda tylko ze demo nie jest nagrywane z oczu gracza.. wiecej moznaby zaobserwowac. Dziwi mnie takze to.. ze z rl'a nie strzela w ziemie tylko centralnie po klatach . Glupio tak kogos oskarrzac bo moze byc czysty jak lza. W tej sytuacji z checia wysluchalbym wypowiedzi kogos kto mial doczynienia z botem (czy gral czy tylko sprawdzal).. moze dla tego bardzo trudno byloby mi stwierdzic czy cziter czy nie bo ja nawet niewiedzialbym skad go sciagnac (:. Sadze ze ktos kto bawil sie botem doskonale moglby ocenic ta sytuacje!
_________________ KILL ME NOW!! <-- WEAPON DEPLETED ((:
wg mnie to ma wiecej szczescia niz bota czesto mam tak ze nie musze celowac bo sami stoja na wprost raila.nie wiem czy to oto chodzi ale zauwazylem ze nawet jak nie wycelujesz na 100% w cialo to i tak trafisz (moze to przez lag)szybciej myszka ruszysz i zwieksza sie pole "celnego"strzalu
_________________ murzynskie dziecko do murzynskiej matki:
Mamo, Mamo!! chce mi sie kope!! A Mama poczekaj, zaraz ci ukroje..
kto tu nie widzi podejrzanych ruchow celownika przyjzyjcie sie na jego cg przeciez to widac jak na dloni jak sie klei celownik do typa 2 sprawa myszka w podlodze zeby nie przykleila sie do typka albo do gracza ze swojego teamu widac malo mieliscie stycznoscz czitami
Nailer
bawilem sie...[;
Ostatnio zmieniony przez chrom Pon Cze 11, 2007 6:33 am, w całości zmieniany 1 raz
mnie rozśmieszyło , nie zebym kogos o cos posądzał to własnie te zero RL koleś który ma skilla powinien umiec stzrelac z RL , przynajmniej tak mi sie wydaje ;D ale jak cos a3 moge podesłac tobie trajektoria rakiet ..? he?
sprawa jest prosta nagram wam demko jak strzelam z cg na frkq2 i porownacie [;
EDIT
http://www.speedyshare.com/424902628.html
czyzbym nie strzelal podobnie do aliena z cg i z rg ? no chyba ze tez mam niezlego aima to i przy takim pozostane ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum