A wiec tak .. zamieszczam ankiete z roznymi datami marcowymi, kiedy zorganizowac ten zjazd .. Prosze o udzielani odpowiedzi, tylko przez osoby, ktore naprawde maja zamiar wyruszyc do Wawy, data ktora wygra, bedzie dniem naszego spotkania w Wawie :)
Pamietajcie, ze jako moderator moge sprawdzic, kto udzielil jakiej odpowiedzi, wiec prosze sie niebawic w cwaniakowanie ;)
Wysłany: Sob Gru 16, 2006 12:49 pm
ja zaglosowalem wstepnie na 9 ale wiadomo jak to bywa w zyciu... atak terrorystyczny, bomba atomowa lub inne czynniki, ktore maja wplyw na termin naszego spotkania
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Tak btw bo jakos w tamtym temacie nie doczytalem (eh te oftopy i bluzgi) - czemu wawa i gdzie?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
w dupie mam 3 u dziekoinskiej ... kijek jej w oko ... wiec jedziem sie nachlac w poscie i mamy to w dupce
(nie obchodzi mnie taka zanizona ocena którą wystawiła mi pani Dziekońska , wiec jedziemy spożywać alkochol w poście i was tez to ma nieobchodzić ) - to tlumaczenie
_________________ Marek Grechuta - Dni których nie znamy
// ponad czasowy kawal dobrej muzyki
Ostatnio zmieniony przez WaSyL Nie Gru 17, 2006 12:05 pm, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum