Wysłany: Sro Sie 27, 2008 11:45 pm Wekendowy meczyk
Witam
Jak pewnie każdy zauważył od pewnego czasu (jakieś pół roku) nikt nie gra w Q2CTF na polskim serwie, nie wiem może pojawiła sie jakaś lepsza? i bardziej grywalna? gra od q2ctf (jak ktoś zna takową niech opisze),
a tymczasem:
PROPONUJE COTYGODNIOWY WEEKENDOWY MECZYK W Q2CTF NA COOLNECIE.
zwany w skrócie "C.W.M.W.Q2CTF.on.COOLNET"
Zapraszam chętnych w soboty i niedziele na coola to razem zagra sie coś sensownego.
Jeśli dobije na serwer odpowiednia liczba graczy umożliwiająca profesjonalną grę, można będzie strzelić nawet jakiegoś copika.
TAK WIEC ZACZYNAMY:
KAŻDA SOBOTA I NIEDZIELA START OKOŁO 20-21 "C.W.M.W.Q2CTF.on.COOLNET"
nucek dobry pomysl tylko ciekawe bedzie jak wypali... ja sie tam zamelduje w sobote i w niedziele
_________________ Będę szedł dalej nawet pod wiatr i pod płomień tam gdzie nawet nikt nie ustoi i nie przetrwa.. Poddam się wtedy kiedy ja sam sobie na to pozwolę, a nawet zginę dla Was! bo nigdy nie zostawiam swoich
Adolf ty sobie lepiej nowy config zrob do gry a nie sie za rzadzenie chcesz brac:P
wyrzadzisz wiecej szkod niz pozytku ,a tak to pare fragow wiecej..:))
_________________ murzynskie dziecko do murzynskiej matki:
Mamo, Mamo!! chce mi sie kope!! A Mama poczekaj, zaraz ci ukroje..
O moj config sie nie martw, zawsze moge zarzuc sobie config [SK]Dariusa i bede niezniszczalny
Co do fragow, z tego co pamietam, to ty byles zawsze "fragiem wiecej", chyba ze sie cos zmienilo? W co watpie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum