Mam male pytanie ..
Czy idzie zmienic wyglad forum.ctf.pl ?
Bo dzis rano jak wywalilem all pliki z "Temporaryty Internet Files" i wszedlem se na to forum (bez tych plikow mi sie automatycznie nie logowalo) to wygladalo calkiem lanie - takie niebieske.
kiedy sie juz zalogowalem zrobilo sie spowrotem takie szare i smutne :/
_________________ Do kasacji :>
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 25, 2003 1:52 pm
Tak
tylko musisz niestety usunąć
3 pliki z katalogu
windows/system
a o to pliki:
SYSTEM.DRV
OLECLI.DLL
MMSYSTEM.DLL
jeżeli ich nie masz to nie mam pojęcia a jeżeli masz to musisz wpierw zamknąć przeglądarke wtedy je usunąć i zrestartować kompa.
Powinno działac...
[mi działa]
btw. te niebieskie fajne jest ;]
czy mam ? no ba .. przecierz to pliki systemowe jak sie nie myle ... i nie wiem czy windoz bedzie bez nich prądzić. a poza tym nie umiem ich usunac bo pisze ze sa uzywane .... musial bym to w dosie przeniesc/usunac ale nie kce mi sie
_________________ Do kasacji :>
Ostatnio zmieniony przez Kumanus Pią Lip 25, 2003 7:45 pm, w całości zmieniany 1 raz
to nie sa zadne pliki systemowe tylko zapis ustawien przegladarki.. niestety microsoft nie zrobil przywracania domyslnych ustawien (dlatego np. czasami pasek adresu znika) tak wiec trzeba je recznie czyscic... przynajmniej tak w telewizji mowili .. a telewizja przeciez nie klamie
wiec jak je skasujesz wszsystko bedzie gitara...
_________________ Nie płakałem po Le Madam
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 25, 2003 8:26 pm
kumanus faktycznie, ja to robiłem z dosu
a brzoza ma racje,
btw brzoza ten sam program oglądaliśmy
ql kilerq w koncu zrobilem jak kazales i wogole mi sie komp nie wlaczal (tak jak myslalem)
tzn wlaczam kompa (po usunieciu tych plikof) i komp podzczas uruchamiania sie wylacza naprawde zajebista sprawa. dzieki tobie mialem 1 dzien bez kompa (dzien stracony ;p)
powiem ci ze ten zarcik ci sie udal ;]
ql kilerq :) w koncu zrobilem jak kazales i wogole mi sie komp nie wlaczal (tak jak myslalem)
tzn wlaczam kompa (po usunieciu tych plikof) i komp podzczas uruchamiania sie wylacza :) naprawde zajebista sprawa.
Brawa za odwage... a odrobina szukania w www.google.com podalaby ci informacje do czego potrzebne sa te pliki... ktore usunales :D
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ostatnio zmieniony przez vitez Pon Wrz 22, 2003 11:36 am, w całości zmieniany 1 raz
Zmienilem na "odwage" zeby bylo bardziej poprawne politycznie ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum