Powiem tak, masz zapewne win98 lub winME i to napewno jest spowodowane systemem, to jest blad pliku dll ktory sie gryzie z q2, musisz albo poszukac z ktorym sie plikiem gryzie w q2 co jest bardzo trudne (z wlasnego doswiadczenia) lub poprostu walnac reinstala wingrozy radze to drugie
I jaki z tego wniosek?
"Trajektorie lotu moga powodowac wywalenie systemu i koniecznosc jego reinstalacji" Minister Quaka a systemow operacyjnych ;D
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Niestety ale ministerstwo albo jest niedoinformowane albo nie wie poprostu czy jakos tak bo w kazdym razie ja nie mam cheatow a jakos mnie czasem wywala co ciekawsze z orginalnego q2
Moze masz ram poluzowany i jak sie walnie to wypada i sie wykrzacza komp :>
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
hhyhyhyhyh musisz zrobic przeglad jeszcze takiego przypadku nie maiałem zeby mi kom gasł po walnieciu no ale miałem podczas klanowki troche zle noga ruszyłem i se reseta kliknołem
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
Sproboj (np na turnieju) odkrecic i mocno poluzowac kabel od monitora przy obudowie kompa... niech wtedy ktos ruszy kompem to dopiero zdziwienie napisem na monitorze (w czasie gry najlepiej :>) "no connection, check signal cable" :D
zdawało mi sie ze just tu pisałem o czyms tak jak by mi posty znikały no ale ja miałem pecha na klowce ;] se nuzka reseta kliknołem no i lol a mam pytanie moze ktos wie czy płyta K7VZA opsługuje ramy po 133Mhz ??
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum