Zeby juz nie zakladac nowego topica to napisze tutaj moze mi pomozecie. No więc znudziło mi sie ciagłe dostawanie banów...I postanowiłem sobie zainstalować ten gówniany no cheat..Lecz ni cholery nie działa na moim qeju.Mianowicie przy urochaminiu no cheata wyskakuje mi taki error: "error during initialization".Próbowałem prawie wszytkiego...Pytając orlana oto powiedział:"wywal zbota bedzie działać". Moze wy pomozecie(przez jakie ż to sie pisze?:))...
_________________ "Wątpiąc w swoją moc, dajesz moc swoim wątpliwościom" - Misteryman ;P
no prawda malo sie ostatnio dzieje w scenie ctf przydalby sie jakis maly turniej albo liga ale to tylko plany a co do forum to sam ostatni raz tu zagladalem 2 tygodnie temu
Nie znasz? To sproboj odpalic nocheat na czystym quaku a nie na "twoim" quaku.
Hint na czystego quaka: z download.ctf.pl sciagnij quake2demo i patcha 3.20ctf i potem nocheat.
Jesli na czystym quaku nie dziala to masz cos z kompem nie tak (system zwalony ze zle wybiera biblioteki graficzne, albo wirus jakis co psuje pliki).
Wlasnie poczytalem forum nocheat o tym errorze. Nie jest to spowodowane obecnoscia nocheat a ogolnie cos nie tak z inicjowaniem bibliotek graficznych... ustaw pulpit na 16 kolorow moze wystarczy.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum