i jedno i drugie... wiadomo ze tajmery pomagaja w kontrolowaniu cauej mapy... gra bedzie dzieki temu ciekawsza... a noczit jest za bardzo rozreklamowany... nie suyszauem zeby na biteme byuy nakuadki umozliwiajace oszukiwanie... a ze na noczicie mozna czitowac juz suyszelismy...
biteme i noczit...
grzdyl imo mozna cheatowac zarowno na biteme jak i na nc... moge sie mylic, bo nigdy nie przykladalem do tego uwagi. mam nadzieje ze ktos tutaj da nam jakies dobre argumenty/dowody, ktore pomoga nam zdecydowac...
i primo: nie chce tutaj rugania sie i prywatnych pojedynkow
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
co do biteme to przed chwila pytauem sie kilku "doswiadczonych" kolesi na coolo i powiedzieli ze o nakuadkach biteme nie suyszeli a o nakuadkach noczit a i owszem...
proste ze gramy na nc ... pierodle grac w tej lidze na biteme a w clanbase na NC ... Zawsze wolalem biteme niz ace albo nc , ale do nc juz sie przyzwyczailem ;p
co do biteme to przed chwila pytauem sie kilku "doswiadczonych" kolesi na coolo i powiedzieli ze o nakuadkach biteme nie suyszeli a o nakuadkach noczit a i owszem... :wink:
Mnie sie nie pytales... a moge ci od reki podeslac "nakladke" , a dokladniej czita udajacego najnowsze Biteme dosc skutecznie. I co? Szczeka opadnie?
Za to o nakuadkach na najnowszy noczit wielu slyszalo (wielka plota ze nareszcie najnowszy noczit zlamany) a nikt nie ma... ciekawe...
Jednakze nawet mimo plotek ze i najnowszy nocheat moze byc udawany to zdecydowanie tylko NoCheat. Dlaczego?
Bo Biteme w zadnej swojej wersji nie sprawdza prawie nic po stronie gracza (poza jakimis tam zmienionymi modelami) - nocheat sprawdza 10 razy lepiej czy ktos czituje. Po drugie raczej nie bedzie nowej wersji Biteme, a nowa wersja NoCheat raczej bedzie, i NoCheat sie sam updejtuje przy wejsciu na dowolny serwer publiczny, czyli wszyscy ze starszym NoCheat niz najnowszy automatycznie sa podejrzani o czita udajacego starsza wersje (moge z takim wejsc, udajacym wersje 2.32 na przyklad).
Btw wlasnie zajrzalem na forum NoCheat... potwierdza sie plotka ze jest hack udajacy NoCheat 2.34, jak rowniez potwierdza sie wiadomosc ze trwaja prace nad nowa wersja (o ile ktos w koncu podeslal najnowszego udajacego czita dla autora NoCheat - Bryce aka NiceAss) - spodziewamy termin to grudzien/styczen.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ostatnio zmieniony przez vitez Pią Lis 28, 2003 3:16 pm, w całości zmieniany 2 razy
ee moim zdaniem gra z nc jest ciekawsza, bo musisz wyczuc tego quada jeszcze a nie widziec te cyferki ;] pierdole glupoty tak naparde to juz sie przyzwyczailem do nc i jezeli ja uzywam to wy tez pownniscie, naprawde moze bardzo latwo sie przyzwyczaic do wavow, badzcie otwarci na nowosci !
a i chyba orlan nie powzowala bez nc na cool wchodzic( moze sie myle )
niach niach
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 28, 2003 3:13 pm
Cytat:
mozna cheatowac zarowno na biteme jak i na nc... moge sie mylic, bo nigdy nie przykladalem do tego uwagi. mam nadzieje ze ktos tutaj da nam jakies dobre argumenty/dowody, ktore pomoga nam zdecydowac...
na nc mozna jechac na 3 cheatach
na bitme na jakichś kilkunastu czy jakos tak
ja cale zycie uzywalem wavof. i jakos jest dobrz. cyferek nigdy nie widzialem wiec mnie to nie przeszkadza, A w nc jest zajebist rail trail co nie zabiera tylu fps'of co jest niezwykle cenne.
oglonie jestem za nc.
w ankiecie glosowalem za 1 i 2 ale zastanawiam sie czy samo nc nie wystarczy
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum