Wysłany: Czw Lip 24, 2003 8:59 pm taki tam problem ..
siema ej moze mi ktos powiedziec .. bo mam taki problem .. jakw chodze np. na forum ctf to musdze za kazdym razem zrobic odswiez ... zeby pokalzy mi sie nowe wiadomosci .. i tak na kazdej stronce .. moze wie ktos o co chodzi ..?
Pomoglbym ci bo mam pare pomyslow ale mnie zbluzgales w innym watku to nie czuje sie zachecony... :(
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
No widzisz to ja teraz nie mam powodu by ci pomagac... twoj wybor - trzeba byc milym by inni byli mili dla ciebie i chcieli pomagac :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
A ja se powiem cos odnosnie topiq:
mianowicie - tak na chlopski rozum - moze to jes zwiazane z tym samym problemem co ja mialem ...
icer przeczytaj se topic "4um"
moze to jest to ... a moze nie ...
Nie ma to jak good offtopic co nie chlopaki, ale tprzecierz to ja zawsze pisalem offtopic i mnie sie jakos czepiala a tutaj sie nikt nie czpia jak wala offtopic, dziwne.
A tera na temat: sproboj wywalic all z temporary internet files mozliwe ze poprostu doczytuje ci all z tempor... ... ... i dlatego musisz odswirzyc.
icer podziekowal tygrysowi 28 lipca a Grzdyl to zauwazyl 19 listopada... to sie nazywa refleks quakowca!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum