Witam... obiecywalem i obiecywalem... no i chyba nadszedl czas na to bym wywiazal sie z tej obietnicy. Coz, wszystko zalezy od was. Ja jestem juz gotowy (psychicznie i fizycznie) do poprowadzenia tego bajzlu i miejmy nadzieje, ze tym razem wszyscy podejda do tego powaznie.
Strony www jako takiej jeszcze nie ma, ale jesli znajda sie klany to sklecimy cos z brzoza przez noc i pojedziemy dalej. Wkoncu all we need is love ;p
Zaznaczam tylko, ze to nie bedzie puchar, ani liga, poprostu taka mieszanka. Planuje zebrac 8 klanow (nie mniej, nie wiecej ;p no chyba ze bedzie ich 16, ale to ociera sie juz o s-f) i podzielic je na 2 grupy (oczywiscie 'losowo'). W kazdej grupie rozegrane zostana mecze kazdy vs kazdy. Nastepnie pierwsze 3 klany z obu grup rozegraja miedzy soba playoffy w stylu CB, czyli:
a2 vs b3
zwyciezca vs b1
a3 vs b2
zwyciezca vs a1
no i na koniec final
(jesli ktos nie rozumie, to nie moja wina ;p)
O i to tyle, wiecej rzeczy mi do lba nie przychodzi... pytajcie... bede odpowiadal (regularnie ;p)
Ja odpowiedz nr 1 :) . A tak btw Grzdyl cos przebakiwal o tym samym pomysle... razem robicie czy oddzielnie czy jak?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Jak narazie to jestem jedynym organizatorem tego pucharu, ale wiesz, sam nie pociagne, wiec i tak zbierze sie jakas grupka osob wokol tego. A grzdyl to chyba tak meczyl wszystkich wkolo ;] nie slyszalem o tym ze ma sie za to brac.
ps: jak narazie do pucharu zglosil sie tylko klan [ewc]
Jak narazie na liscie klanow zapisanych do ligi mamy:
[ewc]
cl: ziutek
squad:duke, taz, xman, kazmi, bogi, ziutek, puch, faya, ziuum, hammer, magnus, neveride, feeble, nofi, manson
[PKS] (turni podaj mi tutaj wasz aktualny squad)
Jesli ktos chce zapisac sie do tego pucharu musi to zrobic tutaj... wsio ;p
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum