Wysłany: Wto Sty 20, 2004 2:21 am Zjazd w Warszawie - lista obecnosci (potwierdzac prosze)
:: Szczegoly odnosnie zjazdu ::
Data: 6-7 luty, od 18:00 do 18:00 (piatek/sobota)
Miejsce: Cyberland, Warszawa
Cena: zalezy od ilosci osob, bede mial ilosc chetnych - bede sie targowal z Cyberlandem, im wiecej osob tym taniej wyjdzie. Przy 30 osobach bedzie to w granicach 50-60zl, napewno nie wiecej, a moze bedzie nawet mniej.
Nocleg: Spiwor i w cafe, brak spania, whatever..
Jedzenie: Wlasny zakres
Picie: Wlasny zakres
Inne uzywki: [cenzura]
:: Lista osob ::
Wiec, oto lista skopiowana z topica Vitez'a.
Teraz kilka objasnien:
a. Ludzie z + kolo nicka, to ludzie ktorzy potwierdzili swoja obecnosc na 100%
b. Ludzi z - kolo nicka, to ludzie ktorzy zrezygnowali z uczestnictwa
c. Ludzie, ktorzy do wtorku (27 stycznia) nie potwierdza swojej obecnosci, zostana usunieci z listy
d. Nie piszcie tu najlepiej nic
e. Potwierdzenie prosze przysylac *OSOBISCIE* do mnie na maila (pyzmen@kam.pl) lub GG, potwierdzenia "za kogos" uznaje tylko wtedy gdy wiem, ze ten ktos nie ma dostepu do sieci.
f. Ale smiece to forum ostatnio, LOL
Skoro juz pojawily sie rezygnacje a wiem, ze bedzie ich wiecej, to powiem tylko, ze jezeli nie bedzie minimum 30 chetnych - to moze byc lipa.
Prosze rowniez nie pisac mi czegos w stylu "moze bede" - nie interesuje mnie "moze", minimum 30 osob na 100% jest potrzebnych, w przeciwnym razie nic z tego.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum