Wysłany: Wto Wrz 28, 2004 5:51 pm
popieram ziuuma, [P] ower...
Jeszcze klan z ktorego zrobiono FF był dobry [mn?] ale i tak [P]ower
jak ktoś ma jakieś stare demka [P] to ja bardzo chętnie ;d
_________________ Kiler - PogromcaDziewic
*Nie ma nic bardziej nieznośnego, niż głupiec, któremu się powodzi.
*Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
*Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
chciałem przypomnieć tylko, że [P] przegrało sparing a następnie klanówke z gumisiami fakt, był to koniec kariery [P], ale co było to było Pozatym [P] przegrało też z -Mn-, co prawda warunki mieli gorsze a meczu nigdy nie powtórzono... a gumisie przegrały raz sparing z PnM (jakieś 3v3 o ile dobrze pamiętam), a klanówke to tylko FF wygrało (za 4 razem )
smieszny vote, imho klan wszechczasow polskiej sceny to [S] - kazdy kto siedzi w q2ctf od dluzszego czasu musi przyznac, ze kiedys [S] bylo klanem monumentalnym...
jesli zas chodzi o to ktory klan najdluzej dominowal na polskiej scenie to odpowiedz brzmi [P]...
a jesli ktos by pytal mnie ktory klan najwiecej osiagnal poza polska, to mimo iz to nieskromne, powiem ze [ewc]...
tak pozatym to umieszczenie tutaj -Mn- jest nieco dziwne, owszem byl to klan ktory w pewnym momencie zrewolucjonizowal polska scene q2ctf (chodzi glownie o sposob bronienia, kolesie jako pierwsi opanowali dobrze raila )... ale nie przypominam sobie okresu ich dominacji
coz, jak juz mowilem, raczej bezsensowny topic...
ps: mimo wszystko milo jest powspominac
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
Powinno pasc pytanie kto z gumisiow przeszedl do [P]?
A co do topicu...
a gdzie MON? (stara gwardia ktora miazdzyla... [MON]Monika? )
sonic (wiadomo)
SoB (bodajze jedyny klan ktory pojechal mn na ctf3 (moze P jeszcze ale nie jestem pewien))
PKS bez ktorego I turniej w Bialystoku nie bylby taki fajny (kto byl ten wie ) (i oczywiscie PKS rulz!)
Wysłany: Sro Wrz 29, 2004 6:05 am
ziuta dobrze mówi...
pozatym jak mamy patrzec na klany które przez jakiś czas dominowały to 16v tez mozna by dodać, natomiast [P]ower! ;d
sam pyza mowile ze przegrali pod koniec kariery i pozniej przegrali bo mieli gorsze warunki.
Ej zróbmy potem vote na klany najdłużej grające ;d
_________________ Kiler - PogromcaDziewic
*Nie ma nic bardziej nieznośnego, niż głupiec, któremu się powodzi.
*Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
*Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum