Wysłany: Czw Sie 05, 2004 4:54 pm q2ctf & q2olimpics
Okej, skoro temat został sensownie poruszony, to ankieta time - zaczniemy od selekcjonera kadry polskiej.. Poniżej są moi (IMHO doświadczeni) kandydaci, którzy się nadają, niech głos ludu przemówi...
Ostatnio zmieniony przez pyz Czw Sie 05, 2004 6:00 pm, w całości zmieniany 1 raz
ja bym dal ziuta i adolfa we dwoch zawsze razniej a jak za malo bedzie to jeszcze viteza ale tako to ziuta bo to samotnik i samemu tez mu ne bedzie smutno
_________________ http://ewc.ctf.pl
ewc przegralo ;o ?? to znak ze ziut zjebal na ctf1,ctf2,ctf3,ctf5,lf1 i na sumie6
Hmm, w topicu nizej piszemy o tym, zeby wystawic caly sklad ewc + ktos_jeszcze, wiec chyba tylko ziutek i ziutek ?:)
btw. nie wiem czy zdajecie sobie sprawe, ale ja do "pracy" potrzebuje calego sztabu specjalistow :P (krib do umawiania, pyz do zjebywania, porti jako mysliciel i jeszcze pewnie ktos ;-) )
duke:
hahaha zle zaglosowalem, lol powinienem na Adolfa:P ale jaja by byly hehehe
Cytat:
Adolf:
btw. nie wiem czy zdajecie sobie sprawe, ale ja do "pracy" potrzebuje calego sztabu specjalistow (krib do umawiania, pyz do zjebywania, porti jako mysliciel i jeszcze pewnie ktos )
Spróbujmy choć raz być poważni, co ? (yeah, right)
Patrzac na watek obok i zdecydowana wiekszosc rozsadnych glosow na sklad ewc+szyna+kurza+kilku S... to nawet gdybym wygral w tej ankiecie to bym sie nie zgodzil i zlozyl dymisje. Co ja mam mieszac w taktykach i zgraniu ewc? Bez jaj.
Tylko Ziutek IMHO
Poza tym jego bardziej lubia na arenie miedzynarodowej... sedziowie CB nie sa zbyt lubiani
Ja moge tylko sluzyc wsparciem moralnym:
"Dalej Bracia! Pan jest z nami! "
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum