Wysłany: Nie Sie 22, 2004 4:17 pm
hmm w sumie za bardzo od mx700 sie nie rożni jakby ni epatrzeć na pewno dobra myszka i coś tam laser siakiś lepszy;d chce tomieć w łapie i przetestować cena spadnie ale nie dużo ;/
Ja sobie poczekam na full review. Jak odswiezanie przekroczy 200Hz mimo ze radiowa to moze sie skusze :) , choc na razie zadna nie pobila MX500 (ani 510 ani 700).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
nie narzekaj ;) - miala kosztowac 110 dolcow na poczatku
chyba ze do polski przyslali wersje ze slabsza bateria, bo widze ze ktos w komentarzach narzeka na to :/
nie narzekaj ;) - miala kosztowac 110 dolcow na poczatku
chyba ze do polski przyslali wersje ze slabsza bateria, bo widze ze ktos w komentarzach narzeka na to :/
Niezly motyw... i jeszcze akumulatorki wbudowane na stale... bezsens (a ja mam cala sterte 2400 paluszkow w domu - do lampy blyskowej).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum