Wysłany: Pią Maj 28, 2004 8:20 pm tak mnie zwa:) a dlacego?
tak dla rozluzniena atmosfery........
mam takie pytanko zkad sie wzial TWOJ nick ogolnie geneza rozwoj etc.
kto kce niech sie wpisuje
moze zaczne od siebie
Turin (TuR!n) Turambar Zabojca Glaurunga Debowa Tarcza P no taki mam pelny nick a wzial sie on z Slimariliona Tolkiena wiecie taki bohater "fantastyczny" bardzo barwna postac i ladnie sie nazywa wg. mnie wiec ;d ;d ;d o to i ja............ TuR!n
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
Moja geneza .. Kazwa po prostu .. Kiedys gralam w taka gre Cyberpunk i musialam wymyslic nazwe dla swojej postaci .. wymyslilam : Kazwa Grundig .. Pozniej zaczelam grac w q2 i myslalam nad xywa, myslalam, myslalam, myslalam .. i zgapilam .. i tak zostalo ..
Wiele razy kcialam ja zmienic, ale nie wyszlo .. Nie podoba mi sie i wogole .. Olka mam na imie (;
Moja tez ma geneze z RPG... ale troche pokretnie. W naszym swojskim systemiku Krysztaly Czasu moja ulubiona (i najpotezniejsza) postacia byl Paladyn , imienia nie pomne, cos z Ainus itp.
W miedzyczasie oprocz grania w RPG poznalem co to internet, modem, pierwsze kroki na IRC... no i na IRCu wlasnie zaczalem sie zastanawiac jaki nick przyjac.
Dodatkowo moj ojciec byl wtedy na wyjezdzie w Chorwacji wiec sie niejako interesowalem tamtymi terenami, a ze nie chcialem miec nicka ani po polsku ani po angielsku (za malo oryginalny by byl :P ) to siegnalem po slownik polsko-chorwacki.
Paladyna nie bylo, ale byl rycerz - vitez wlasnie :)
Skomplikowane troche :>
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Heh ja musze przyznac ze moja xywa nie jest zbyt oryginalna, nie pochodzi z zadnego RPGa ani zadnych takich zawilych spraw... poprostu jak odpalilem kiedys taka strzelanke Operation Wolf i zdobylem highscorea to trzeba bylo sie jakos wpisac ... (mialem cos kolo 10 lat) mysle mysle Błażej no tak ł i ż nie ma na klawie no ale cos moze z tego sie wyrobi no i dodalem dla fajniejszego brzmienia as ;] i tak oto powstalo Blazejas (nie dodawac mi drugiego s na koncu )
_________________ Love me or leave me.
HEY! Where is evrybody going???
Nick Magnus także pochodzi z Rpga mianowicie z Warhammera. Pełne imie bohatera którego imie przywdziałem to Magnus Pobożny człowiek, który mówiąc w skrócie powstrzymał inwazje chaosu, swoim wielkim młotem
_________________ "Wątpiąc w swoją moc, dajesz moc swoim wątpliwościom" - Misteryman ;P
hymm a moja ksywa to nie dosc ze wykrecona to ma dlugą historie i nie chce mi sie calej wpisywac wiec tylko po skrocie kiedys jak bylem maly byla moda na ubrania fishbona no i ja takie nosiłem i na tfurku nazywali mnie fishbonek ale ze ozzyiego znam od 3 roku zycia wiec klutnie sa nie uniknione i jak sie z nim poklucilem to zeby mi dorysc przezwal mnie wegorz i juz tak zostalo...;/ ale teraz mam lepszą....:PPPP
_________________ Misiu...misiu...misiu ale ty masz wielki łeb...co ty na omce jedziesz...???......:pppp---->
a na mnie mama mówiła Pyzuś koledzy wzięli "Pyz" i dodali "man", a że ta ksywka ma w tej chwili około 12 lat, a moje pierwsze kroki w internecie to 9-10 lat wstecz, i ludzie wtedy byli tępi i "Pyzman" wymiawiali jako "pyzman" zamiast "pyzmen" to zmieniłem zapis na fonetyczny i jest "Pyzmen" .. jaki z tego morał ? ksywka (c) mama & koledzy
a na mnie mowia "koza" od naziwska Kozłowski a takie samo koza mi sie nie podobalo bo za malo literek wiec dodalem -ko i wyszlo kozako ale teraz i tak gram pod koza milo co ?
_________________ i'm evil so don't fuck with me niach niach
[quote="Magnus"]Nick Magnus także pochodzi z Rpga mianowicie z Warhammera. Pełne imie bohatera którego imie przywdziałem to Magnus Pobożny człowiek, który mówiąc w skrócie powstrzymał inwazje chaosu, swoim wielkim młotem [/quote]
chyba ci sie pomyli z Sigmarem Mlotdzierzca ale co tam
omen bo omen ;p wymyslil sobie takiego nicka i o, tyle...
widze ze sporo osob od q2 pogrywalo/pogrywa w RPGi hyhy mocno sie zdziwilem no zeby nie bylo ja tesz za czasu swej mlodosci spedzalem w teb psob mile czas
pozdrufka
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum