Wysłany: Pią Wrz 03, 2004 4:06 pm No i doczekalem sie w koncu bana za darmo :)
Khmmm.... chcialbym podziekowac wszystkim za mila wspolna gre na Euro-Necie w ostatnich dniach I to by bylo na tyle, bo dzis wlasnie kolega RoA.sheep (o ile mnie pamiec nie myli) zrobil mi piekna niespodzianke w postaci bana. Fajny kawal, rozbawilo mnie to rzeczywiscie. Tym bardziej, ze nie bylo zadnego powodu.
Hi =]
Lepiej olac euro-net, popierdoleni admini i lanowcy to za wiele =]
btw. sheep to wegorz albo ozzy, admini servera, takie dwa male krzykacze, anyway, szkoda ze roa zeszlo na psy :/
Proste - idz na inny server :) Problem polega na tym, ze budzi sie taka larwa o 8 rano i odrazu idzie na euro-net, bo tam ma lana .. no i tak sie server zapelnia, bo ludzie przegladaja w ase czy tam gamespy kto gdzie gra i wchodza potem na euro-net :/ A prawda jest taka, ze przynajmniej polowa ludzi woli inne servery i jak tylko dasz info, zeby przejsc na inny serv, to mysle ze bez problemu pozbierasz dobra ekipe, trzeba tylko chciec lol ;-)
Kazwa :
A jak znam Wegorza, to napewno nie dal ci go zadarmo. I adi, -roa- nie zeszlo na zadne psy :oops:
A ja go nie znam i dlatego go oceniam obiektywnie. Gdyby nie to, ze mam tyle demek i brak checi, to poszukalbym ci pare ciekawych "filmikow" jak wegorz sobie urzadza mala rzeznie (ban4all) na euronecie, tak, dla jaj .. pewnie byl pijany, bo teraz to trendy, ale to wcale go nie tlumaczy :/
btw. jezeli takie osoby jak wegorz sa w roa, to mozemy mowic juz o psach, nawet rasowych heh
hehe, to bylo mniej wiecej tak:
Gralem w przeciwnej druzynie, niz sheep. Wygralismy zdaje sie... Plansza koncowa.
sheep: "Ja pierdole"
ja: "co pierdolisz? deske? "
sheep: "twoja dupe"
ja: "a to fajnie sie sklada, bo ja to nawet lubie "
...
nastepuje zmiana mapy.
Mija jakas chwila, odzywam sie w koncu:
ja: "sheep, czy ty naprawde mnie nie lubisz, kolego? "
sheep: "a chcesz sie przekonac?"
ja: "no pewnie"
sheep: "chcesz niespodzianke?"
ja: "niespodzianke? zawsze!"
i po chwili "You were kicked"
Pozniej probowalem sie polaczyc, ale wiadomo - "your IP address is banned".
To tyle w tym temacie chyba... Nic wiecej nie bylo. Ocencie sami: smieszne to bylo czy raczej zalosne?
[złość] weź wypierdalaj smutny człowieku, napisałeś na tym forum 4 posty i tylko po to by się pożalić, że ktoś Cię kopie/banuje, idź sobie na xs4all i spierdalaj z polskiej sceny frajerze [/złość]
To co pisał Adolf, jest IMHO prawdą - wchodzi LANowiec sobie bo tam mu najlepiej, a że w B-stoku jest 80% graczy polskich obecnie no to cóż... Serwery stoją odłogie, jest tłok na euro, to 5 osób się dobija na chama na euro zamiast iść na inny, a jak już jeden pójdzie to nikt nie przyjdzie bo wszyscy idą tam gdzie tłok... niestety przeciętne IQ polskiego gracza jest niskie, trzeba się z tym pogodzić i mieć nadzieje, że razem z wiekiem, wzrośnie IQ (niektórzy mają marne szanse..)..
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum