Wysłany: Sro Gru 01, 2004 8:16 am badz do przodu 300zl i miej net bez limitu przez 2 miechy!
JAK OSZUKAC TPSa ? hehhe czesc Wam
otoz, jak wiekszosc z Was wie albo i nie, przeprowadzilem sie na "stare smieci..."
z mojej neostradki zrezygnowalem. walczylem o PRZENIESIENIE, jednak musialem kupic drugi modem po promocyjnej cenie 1zl (wiec mam 2 jakby ktos chcial), podpisalem druga umowe itd...
ALE. poniewaz nie chcialo mi sie jeszcze raz sie konfigurowac sieci postanowilem ze zrobie tak: mam juz swoj login i swoje haslo ze starego numeru to odpale.
odpalilem - DZIALA
o fuck mysle sobie i gram
przyszedl mi do domu jakis mega wyjebany rachunek na 800 zl polaczony (w miedzy czasie przerejestrowywalismy telefony i na starej chacie i tutaj) jakies oplaty sobie ponaliczali itd... reklamacja... pani do mnie dzwoni wczoraj i sie pyta czy ja wiem ze mam podlaczona neostrade... bo powinienem juz od dawna na niej hulac a ona nie ma sygnalu ze zostala odpalona, w zwiazku z czym naliczenia za neo za 2 miechy sa o kant rowa potluc i ich nie uznaja
wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem neostrady na nowym mieszkaniu z nowym loginem.
MALO tego wszystkiego... moj limit na pewno nie zostal nawet naruszony :D:D:D wiec sie nasciagalem nasciagalem przez 2 miechy a zostal mi jeszcze jeden miesiac wiec juz nic zeby dalej miec 1mb lacza...
co sie okazuje... mam 3gb jescze limitu do konca roq czyz to nie cudowne ?
kfak robie podobnie... tzn rejestruje telefon na swoje nazwisko -> dostaje nowy numer -> podpisuje nowa umowe o neostrade...
ALE... nie bede mial netu przez 3 tyg...
co prawda zaoszczedzam 180+(3x100) ale przez 3 tygodnie to ja zdziczeje chyba... albo doczytam napoczete ksiazki...
gadacie bez sensu to i ja moze cos dorzuce. Luz Ty wez zacznij tez cos robic a nie tylko pitolisz A co do Pyza to obiad o 19 ? niezle to tak jak u mnie
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum