Capture The Flag (ctf.pl)  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload


Poprzedni temat «» Następny temat
NoCheat
Autor Wiadomość
pietrucha
Wisienka

Dołączył: 21 Maj 2003
Posty: 29
Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 5:49 pm   NoCheat

Witam!
Od kilku dni mam stałe łącze. Chciałem pograć w q2 przez neta. Lecz po chwili wyrzuca mnie z gry, wyskakuje komunikat: "Download NoCheat from: www.bryceinc.com" Nieznam się zabardzo, ale podejrzewam że to jakiś program niezbędny do gry, prawda? Kiedyś tego niebyło. Tak czy owak nic na tej stronie do ściągnięcia nie moge znaleźć. Są inne strony z których można to ściągnąć?

pozdrawiam.
 
 
pyz 
For the Horde!


Wiek: 35
Dołączył: 27 Kwi 2003
Posty: 1768
Skąd: Gorzów Wielkopolski
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 6:08 pm   

http://landhell.fpp.pl/qu...p&DIR=antycheat
_________________
 
 
 
pietrucha
Wisienka

Dołączył: 21 Maj 2003
Posty: 29
Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 6:12 pm   

A gdzie to umieścić ?
 
 
Prezes_Kiler
Jabłuszko


Dołączył: 02 Gru 2004
Posty: 562
Skąd: P(r)oland/Gdańsk
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 6:30 pm   

jak ściągniesz nocheat, to tam w archiwum masz plik README
w nim pze co i jak ;s

ogóllnie, lóźne pliki wrzucamy do katalogu głównego q2
[czytaj dllki i nocheat.exe do glownego] a pliki z katalogow archiwum wrzucasz do katalogów odpowiadających im nazw w folderze z q2
_________________


 
 
 
pietrucha
Wisienka

Dołączył: 21 Maj 2003
Posty: 29
Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 7:57 pm   

[quote="Prezes_Kiler"]
ogóllnie, lóźne pliki wrzucamy do katalogu głównego q2
[czytaj dllki i nocheat.exe do glownego] a pliki z katalogow archiwum wrzucasz do katalogów odpowiadających im nazw w folderze z q2[/quote]

Tak też zrobiłem i bez zmian.
Ale w NoCheacie nie ma katalogów archiwum, ani żadnych innych. Jest nocheat.exe oraz dwa pliki .dll i dwa tekstowe.

???
 
 
PIELUCHA
Śliweczka


Dołączył: 10 Lip 2003
Posty: 218
Skąd: Poznan
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 8:30 pm   

bo klejka odpalasz teraz nie z q2.exe tylko z nocheat exe :)
 
 
 
pietrucha
Wisienka

Dołączył: 21 Maj 2003
Posty: 29
Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 8:36 pm   

Tak też próbowałem, wyskakuje error: Couldn't fall back to software refresh

Co z tym zrobić?
 
 
-rc-AZES
nofik


Dołączył: 12 Wrz 2004
Posty: 145
Skąd: 21°09E 51°24N
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 10:47 pm   

Ale odpalasz quake z "nocheat.exe" a nie z "quake2.exe" jak juz przerzuciles te pliki all z zipa czy tam rara.
_________________
"War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
 
 
 
PIELUCHA
Śliweczka


Dołączył: 10 Lip 2003
Posty: 218
Skąd: Poznan
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 10:52 pm   

wsock32.dll usun lub zmien mu nazwe bo to od biteme jest wiec sie gryzie :)
 
 
 
pietrucha
Wisienka

Dołączył: 21 Maj 2003
Posty: 29
Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 10:55 pm   

Tak właśnie robie i wyskakuje error o którym pisałem powyżej :cry:
 
 
pietrucha
Wisienka

Dołączył: 21 Maj 2003
Posty: 29
Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 10:57 pm   

Moment, pielucha pisaliśmy w tej samej chwili, zaraz spróbuje :wink:
 
 
pietrucha
Wisienka

Dołączył: 21 Maj 2003
Posty: 29
Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 11:06 pm   

a gdzie jest ten plik wsock32.dll ?

sorry, że tak się dopytuje, ale jestem strasznie ciemny w tych sprawach 8)
 
 
szczecho
Wisienka

Dołączył: 07 Sty 2004
Posty: 76
Skąd: z lesnej
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 11:40 pm   

w glownym folderze q2 tam jest
 
 
WoLF
Jabłuszko
pEaCe!


Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 548
Skąd: Świdnik-=7=-
Wysłany: Wto Gru 28, 2004 1:37 am   

I. Instalacja NoCheat

1) Ściągasz z najnowszą wersję NoCheat ze strony twórcy tego klienta
http://forums.bryce.ws/vi...875976345eed63d
-sciagasz tez Pak24 i wbijasz go do katalogu baseq2!!
2) Rozpakowywujesz zip'a do katalogu z quake2 (np./quake2)
4) Po zakończeniu konfigurowania quake2 i cfg odpalasz grę klikając na nocheat.exe

i jest YO! :wink: [/url]
_________________
Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it :)
 
 
 
Nuclear
Śliweczka


Dołączył: 30 Lis 2003
Posty: 358
Skąd: Rosyjskiej wiochy
Wysłany: Wto Gru 28, 2004 7:43 am   

Ja mam troche inny spoob:
..
krok 1
Uruchamiam quake2.exe

krok 2
Wchodze na serwer który wymaga nocheata

krok 3
Mam chwile przyjemności z grania, jakieś 3 sekundy, po czym dostaje kopa.

krok 4
Po czym wchodze na strone www... proszę wybrać 1 z listy:
www.xnxx.com
http://freeones.com/
http://bigtitsfans.jansgalleries.com/
http://www.bellesplantes.com/galerie/images/
Http://www.MaximOnline.co...ex_gallery.html
http://www.kindgirls.com/main
http://www.websyoungest.com/pornstars/
http://www.websyoungest.com/pornstars2/
http://www.websyoungest.com/content/pp.html
_________________
http://xm.ctf.pl/ ||| IRC #x|M on quakenet |||
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz załączać pliki na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.69 sekundy. Zapytań do SQL: 11