Capture The Flag (ctf.pl)  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload


Poprzedni temat «» Następny temat
Clanbase Quake II CTF Cup Spring 2005
Autor Wiadomość
omen
Śliweczka
VISCA el BARCA!


Wiek: 32
Dołączył: 13 Gru 2002
Posty: 413
Skąd: ze sromU ,)
Wysłany: Pią Lut 18, 2005 10:03 pm   

musisz zaplacic kare w wysokosci 4 euro.
_________________
LC !
 
 
Prezes_Kiler
Jabłuszko


Dołączył: 02 Gru 2004
Posty: 562
Skąd: P(r)oland/Gdańsk
Wysłany: Pią Lut 18, 2005 11:47 pm   

thx vit dzisiaj psrawdze czy działa
_________________


 
 
 
SiDq
Jabłuszko

Dołączył: 16 Sty 2005
Posty: 703
Skąd: Białystok
Wysłany: Sob Lut 19, 2005 7:45 am   

Vitez może patriota to z Ciebie nie jest, może nie cenisz swojego kraju, ale ustawiłeś se q elegancko :wink:
_________________
[;
 
 
 
szyna^
Wujas


Dołączył: 29 Gru 2002
Posty: 1826
Skąd: Bstox!
Wysłany: Sob Lut 19, 2005 12:20 pm   

a ja mam takie pytanie jak dziala mi hw normalnie to moge na nim grac ? :S czy nadal musze r1szitq2?
_________________
--------
 
 
 
Kazwa 
Malinka
egeszegedre!


Wiek: 109
Dołączyła: 14 Gru 2002
Posty: 1005
Skąd: Wroclove! :*
Wysłany: Sob Lut 19, 2005 12:36 pm   

Mozesz, rozmawialam wczoraj z Bjornem ..

Cytat:
Kaz (18-02-2005 13:15)
can we play at hw or no?
bjorn (18-02-2005 13:15)
yes
both hw and r1q2 are allowed
_________________
endless tears, forever joy!
 
 
 
Nuclear
Śliweczka


Dołączył: 30 Lis 2003
Posty: 358
Skąd: Rosyjskiej wiochy
Wysłany: Sob Lut 19, 2005 12:53 pm   

Jejku jk przeczytałem wypociny Viteza to krew mnie zalewa.
Jesteś jak te pizdowate kapusie podczas II Wojny którzy sprzedawali na śmierć własne rodziny za kawałek szynki. Dla mnie takie zachowanie to jest juz totalne dno, które osiągnołeś. Chcesz udawać wielkiego pana to wypierdalaj z Polski.

Sam kibicuje i obserwuje mecze polskich klanów za granica, i zawsze sie chce zeby polacy wygrali, czy to jest klan który lubie czy nie. I tak ma chyba wiekszość normalnych graczy.

2 sprawa, to szkoda klanu TIC biedacy nie wiedza w co sie pakuja ;>
_________________
http://xm.ctf.pl/ ||| IRC #x|M on quakenet |||
 
 
Prezes_Kiler
Jabłuszko


Dołączył: 02 Gru 2004
Posty: 562
Skąd: P(r)oland/Gdańsk
Wysłany: Sob Lut 19, 2005 3:28 pm   

nuc nie to żebym się czepiał ale twoje porównania są nietrafne, żałosne, nic nie wnoszą do sprawy i ogólnie fajnie masz :!:
_________________


 
 
 
szyna^
Wujas


Dołączył: 29 Gru 2002
Posty: 1826
Skąd: Bstox!
Wysłany: Sob Lut 19, 2005 6:17 pm   

jak sie ma dobrego hw ? to mozna czy nie ? czy nadal musze gowno r1q2 ?
_________________
--------
 
 
 
-rc-AZES
nofik


Dołączył: 12 Wrz 2004
Posty: 145
Skąd: 21°09E 51°24N
Wysłany: Sob Lut 19, 2005 6:32 pm   

Z tego co wiem to mozna i hw i r1 :>
_________________
"War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
 
 
 
Prezes_Kiler
Jabłuszko


Dołączył: 02 Gru 2004
Posty: 562
Skąd: P(r)oland/Gdańsk
Wysłany: Sob Lut 19, 2005 6:39 pm   

możesz na hw jeździć :]
_________________


 
 
 
SiDq
Jabłuszko

Dołączył: 16 Sty 2005
Posty: 703
Skąd: Białystok
Wysłany: Sob Lut 19, 2005 8:41 pm   

Vitez. Co Ty odpierdalasz Ty mi wytłumacz? Zapamiętaj sobie, że gra w quake dla większości graczy (Bo dla Ciebie zdecydowanie nie. Patrz niżej) jest for fun. Powiedz mi czemu masz, aż tak najebane w głowie, że człowiek który gra sobie, nagle zacina mu się myszka i stoi w miejscu z dock'iem, dostaje kick'a ponieważ "osłabia team". Weź Ty se wyluzuj i nie myśl, że cb które ostro jebie i adminy na Polskich server'ach i w ogóle to, że grasz powiedzmy od początku w q2 czyni Ciebie władcą gry i możesz z każdym robić co chcesz. Zdecydowanie wydaje mi się, że kurwa mać Twoje ego jeśli chodzi o grę jest zbyt wygórowane. W sumie to pewnie i tak nic nie da, ale wiedz, że nie każdy gra o przysłowiowe "złote buty". Pojebaniec.
_________________
[;
 
 
 
heAVEn
Wisienka

Dołączył: 23 Gru 2004
Posty: 15
Skąd: KRYNICA
Wysłany: Nie Lut 27, 2005 9:43 pm   

omg :shock: co sie dzieje coooo sie dzieje
 
 
 
Tur!n
Śliweczka


Dołączył: 16 Gru 2002
Posty: 477
Skąd: Lublin
Wysłany: Czw Mar 03, 2005 8:13 pm   

Sid: vote yes
_________________
przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
 
 
oConner
Wisienka

Dołączył: 20 Lut 2005
Posty: 20
Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 5:00 pm   

[quote="vitez"]Ja testowalem r1q2 i konfigurowalem ok 3 dni... podobnie wiekszosc z mojego klanu i wszyscy maja teraz w porzadku dzialajace r1 (tak mi sie wydaje)...

Oto jakie kilka porad wypisalem odnosnie konfigurowania tego - powinienes sam potestowac rozne wartosci a nie wklejac gotowce do configa:


I tried:
- cl_async 0 or 1 (stayed at 1 but many people on XP windows would prefer 0 - then it works like good old q2/NC);
- cl_maxfps between 30 and 120 (stayed at 120 but some people prefer 80 or even 50 due to ping going up at 100);
- r_maxfps between 300 and 1000 - stayed at 1000 although my PC and graphic card give me around 300 - seems smoother when I have it more than my PC gives ;) ; with cl_async 0 you should set it to max 120 and cl_maxfps to max 120 as well.
- cl_smoothsteps - between 0 and 3 - stayed at 3 as it gave most accurate "jumping" and stairs/ramps walking, 0 was quite nice too but a bit different (prolly due to fps things, with cl_async 0 and cl_maxfps 120 cl_smoothsteps at 0 or 2 should work fine but everybody has to find his best solution)
- cl_strafejump_hack between 0 and 1 - works on servers with strafejump hack enabled, on other servers makes strafejumping more difficult sometimes (depends on fps and ping) and even if enabled on server it's still weird so I don't use it.
- m_directinput between 0 and 2 IIRC - left at 0 as I have Win ME so no acceleration problem, although at this setting I had to make my sensitivity higher by 0.5 . Some people with XP can also prefer to leave it at 0 and try some r_mfix or r_xpfix - don't remember the exact name - variable.

Seems complicated but after 3 days of testing and reading and setting up I have my r1q2 working normally like good old NoCheat - it even allows to use ncgl library what is very important to me.[/quote]

Ja robilem 5 min i dziala mi rownie dobrze tylko coc s z dwiekiem nei moge na jednym z kompow sie uporac no ale jakos nie mialem 3 dni na zabawe w ustawienieach r1 -.-
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz załączać pliki na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.54 sekundy. Zapytań do SQL: 11