Witam! Jestem tutaj po raz 1 i mam pytanie, niedawno kupilem sobie nowego kompa (p4 3ghz, 256 mb ramu i Radeon 9600 - 256 mb) i zalozylem sobie neta i pomyslalem ze pogram sobie na necia ,kiedys gralem na marnej konfiguracji w domu z botami i pamietam ze mialem ponad 100 fpsów, a na takim sprzecie jaki teraz mam wyciaga mi nei wiecej niz 45fps. Wylaczalem Veritical Sync i no i dalej to samo, szukalem tutaj po forum takich tematów znalazlem ale to co tam bylo nic nie pomoglo. Pomozcie!! Chcialbym sobie pograc wkoncui normalnie a na takim czyms to klatkuje mi tylko... :/ Nie odsylajcie mnie do innych forów bo szukalem po kilku i nic nie znalazlem... :/
zrob tak wjedz na pulpicie we wlasciwosci ustawienia zaawansowane open gl i przesun w strone wydajnosc moze cos pomoze ja mialem 50 fps zrobilem tak i mam ponad 300 na srodku ctf1
szyna idz sprawdzic czy cie tam nie ma... fajnie ze walczysz o mega lamer-spamer tittle ale lepiej to robic na przeterminowanych topicach a nie na takich gdzie ktos oczekuje niekoniecznie twojej pomocy...
a moze masz w cfg limit fpsow...
albo sprawdz to co chrom powiedizal...
albo poczekaj na inne propozycje...
Grzdyl Ty psi wydmuchu ja gram w OKIENKU, OMEN i chyba ktos jeszcze i mam kurwa ponad 500fps wiec zamknij dupe bo pisalem powaznie. Btw. w tym momencie mnie wkurwiles.
hm..kolejny flame?
===========
a wracajac do tematu....sprobuj uzyc programiku RefreshLock-wiem ze mozna dzieki niemu zmieniac odswiezanie...byc moze to w jakims stopniu Ci pomoze...jezeli nie to jedyne co jeszce moge doradzic to kombinowanie z innymi sterownikami-no ale to jush zapewne robiles... ...jesli nie-sprobowac nie zaszkodzi
na powaznie pisales ze jestes pr0? wspolczuje...
i kultury troche pr0-staku bo pr0-wokujesz swoim "pr0-fesjonalnym" wy-pr0-znianiem na forum... wiesz... watpie ze gdyby zmienil sobie na okienko NAGLE dostalby 10-krotnie klatek wiecej
niedawno kupilem sobie nowego kompa (p4 3ghz, 256 mb ramu i Radeon 9600 - 256 mb)
Przebijam... Athlon 3500+, 2GB RAM Kingston HyperX 400, Geforce 6800GT i wszystko to na plycie Asus A8N Deluxe SLI.
A przebijam bo chce zadac glupie pytanie - a jaki system operacyjny i dlaczego Windows XP i dlaczego nie uzyjesz jakiegos Refresh Rate fix albo jak ktos wspominal - Refresh locka ?
Ewentualnie zmien system ;)
Btw ja na swojej Win 2000 jeszcze Q2 nie probowalem odpalac... jutro :}
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum