to byl napewno vitez zawsze duzo pisze i znam jego pdejscie jak siedzi na specu o kazdym tak duzo gada ...... i tak bylo wczesniej ... chociaz raz bys sie przyznal i ciebie nikt nie nawidzi kazdy po tobie jedzie .... a co do spotkania to cie czasem dorwe moze na zjezdzie czy jak ... moze w grze mi nie wychodzi bo malo czasu spedzam na q2 ale w zyciu codziennym heheh... zobaczysz chyba ze mnie przeprosisz narta
Czemu nie piszesz w juz raz zalozonym temacie tylko tu...?!
Cytat:
a co do spotkania to cie czasem dorwe moze na zjezdzie czy jak ... moze w grze mi nie wychodzi bo malo czasu spedzam na q2 ale w zyciu codziennym heheh... zobaczysz chyba ze mnie przeprosisz narta
n/c
zal
_________________ "Wants to be a hunter again
wants to see the world alone again
to take a chance on life again
so let me go"
OMG! Nie mogles odpowiedziec w poprzednim temacie ? Po co zakladac nowy, jak juz jest jeden na ten sam temat i w dodatku zalozony przez ciebie?
Na przyszlosc pamietaj o tym i patrz na co ciskasz ;) ( prawdopodobnie nacisnales na New Topic zamiast Post Reply ), chyba ze to zrobiles umyslnie, a wtedy bede zly ;D
Masz szczescie ze jestes tutaj nowy, bo inaczej bylby banik na powiedzmy tydzien hehe, ale aktualnie jestesmy w fazie rekrutowania nowych userow na forum, wiec bana nie bedzie :(
Heh..
[quote="sHogun"] i ciebie nikt nie nawidzi kazdy po tobie jedzie ....:[/quote]
Czyli że wszyscy go lubią i po nim jadą? Bo jak kogoś nikt nienawidzi to ma fajnie chyba ze ktoś jest nikim i go nienawidzi , albo "Ciebie "nikt"(w domyśle vitez to nikt) nienawidzi kazdy" - hmm wtedy to ma sens(bez obrazy). Ach te gry słowne
_________________ "Wątpiąc w swoją moc, dajesz moc swoim wątpliwościom" - Misteryman ;P
[quote="Adolf"]Masz szczescie ze jestes tutaj nowy, bo inaczej bylby banik na powiedzmy tydzien hehe, ale aktualnie jestesmy w fazie rekrutowania nowych userow na forum, wiec bana nie bedzie
Heh..[/quote]
Adi co Ty taki miekki ;/ banuj! <zacznij ode mnie jesli musisz sie rozgrzac : )) >
Bo ja chyba lepiej od ciebie wiem kiedy zaharowuje sie po 12 godz dziennie i jedyne o czym marze w domu to lozko a nie banowanie ludzi na servach (pon-sr w tym tyg), albo kiedy ide chlac na koncerty Juwenaliowe (piatek-niedz zeszly tydzien).
Dorosniesz, zaczniesz pracowac to wtedy pogadamy. A na razie to milego plakania na bany i "jezdzenia" zycze.
Bo troszke sie mylisz z tym ze kazdy po mnie jedzie - tylko takie dzieciaki jak ty ktore o byle gowno placza, i defaultowo (choc niezasluzenie, bo fullbanow nie daje) na mnie probuja zwalac.
A poza tym naucz sie korzystac z forum jak juz chcesz tu zagoscic na stale
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
sHogun:
a co do spotkania to cie czasem dorwe moze na zjezdzie czy jak ...
a jak to będzie zjazd na którym ja będe miał coś to gadania to szybko Cię z niego wyniosą... wkurwiasz mnie tym kozaczeniem chłopczyku, odkąd Cię pamiętam to grozisz wpierdolem Vitezowi, jesteś conajmniej żałosny a stary Ci musiał wchodzić do wanny i mówił, że tak trzeba. stfu n00b.
[edit]
kurwa, sorry, pomyliłeś mi się z którymś z xM.. Nuclear albo ten drugi ciągle groził, anyway i tak jesteś n00b ja groziłem komuś wpierdolem IRL za q2 jak miałem 15 lat i ta gra była dla mnie czymś wielkiem.. teraz spójrz na siebie i pomyśl.
[/edit]
Ostatnio zmieniony przez pyz Pią Maj 20, 2005 10:51 am, w całości zmieniany 1 raz
Adolf:
Masz szczescie ze jestes tutaj nowy, bo inaczej bylby banik na powiedzmy tydzien hehe, ale aktualnie jestesmy w fazie rekrutowania nowych userow na forum, wiec bana nie bedzie
Heh..
Wysłany: Pią Maj 20, 2005 1:22 pm
pyza może wy sie z vitezem na stare lata zaprzyjaźnicie jeszcze ;]
(odrazu mówie na wypadek jakbyś mi chciał tłumaczyc ze czy to byłby vitez czy nie napisałbys to samo - że załapałem ale nie mogłem sie powstrzymać zeby nie napisać tego ;] )
ale ja do Vitez'a nic nie mam .. to że darłem na niego ryja to inna kwestia, ale osobiście nadal go lubie
Przeca my sie zawsze lubilismy, tyle ze pyza mial humorki typowego 15latka ale to jak z kobiecymi syndromami - da sie przetrzymac
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
p.s2 ostatnie literki waszych nicków to chyba skrót od zły !!
Pudlo. Pyz to fejk, jego real nick to Pyzmen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum