CZe mam problem!
Mam karte graficzna voodoo 3 2000 i q2ace sie gryzie z nia
w wersji 1.20 i 1.19 mam tylko software na najmniejszej rozdzielczosci:( Czy ktos potrafi mi w jakis sposob pomoc /doradzic????
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Da sie, ale z tego co widzialem tylko w Xanii - zmieniajac raila na taki zielony 'laserek' , a Xania nie jest dozwolona (np w Lidze).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Kumanus: A traile rakiet tez masz ? Jesli tak to skasuj (sa zakazane wszedzie), wlacz cl_particles bo bez dymka (lub traili) rakiete ciezko zauwazyc rakiete, a i raila bedziesz widzial.
A ile masz fps ze musisz je podbijac tym cl_particles?
dzidzia ja ma tez voodo 3 2000 sciognij se program TweakAll i tam se ustwaisz rózne zeczy i bedziez mil lpeszy timefresh ...tylko cos tam sie odznacza nie pamintam co ..
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 24, 2003 1:53 pm
icerq please sproobuj se przypomneć, moze i mi pomoze..
[quote="vitez"]Kumanus: A traile rakiet tez masz ? Jesli tak to skasuj (sa zakazane wszedzie), wlacz cl_particles bo bez dymka (lub traili) rakiete ciezko zauwazyc rakiete, a i raila bedziesz widzial.
A ile masz fps ze musisz je podbijac tym cl_particles?[/quote]
hahaha
fajnie ze ff w kafejce gra na trajektoriach jak i polowa bialegostoku
Od kiedy ty kfak jestes z bialegostoku i stoisz im za plecami w kafejkach albo grasz wraz z nimi z kafejki codziennie by moc cos takiego stwierdzic?
A trajektorie sa wykrywane przez q2ace i biteme (po wydaniu komendy p_modified, modified model: rockets) wiec latwo udowodnic czy ktos ma czy nie.
Vitez niestety nie wiem o co ci chodzi z trailami.. jeszcze nie zgłebiłem wiedzy o quake tak dobrze jak Ty. Mow po polsku !! poprostu widze gole rakietki bez dymu (jesli o to chodzi). cl_partcles daje mi ok 3-5 fps .. moze malo ale przy 40fps to naprawde wiele..
I o to chodzi :) Bo traile to sa "kreski" ciagnace sie za (albo przed, nie wiem, nie testowalem ale glupio wyglada na czyims ekranie) rakieta pomagajace ustalic gdzie ona leci i gdzie "wyladuje". A zakazane zostaly gdyz zby latwo zdradzaja pozycje przeciwnika schowanego gdzies za rogiem a nie strzelajacego do ciebie. Po samej rakiecie ciezko zobaczyc skad leciala a po takiej kresce od razu widzisz gdzie stoi osoba ktora wystrzelila rakiete - podpada to pod kategorie cheatow tzw "spikes" czyli modeli z wydluzonymi nosami wystajacymi zza rogu gdy jakas postac sie tam znajduje rowniez ujawniajac jego pozycje mimo ze normalnie nie powinienes go widziec za tym rogiem.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum