Ta ankieta ma na uwadze wybrac 5 adminow ktorzy beda chronic Server przed nooobami, lamami... beda sie starac zeby scena ctf'a w polsce byla czysta, przejrzysta, nieograniczona, zeby byla po prostu GIT
oczywiscie prawa admina i inne duperele zwiazane co moze a czego nie... co wypada a co nie poda reszta rady ktora zasiadzie na dniach...
pozdrawiam
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
1. Jaki server ?
2. Pewnie coolnet, a tym sie raczej Orlan zajmuje :)
3. W ankietach mozna wybrac tylko 1 osobe.
4. Jezeli tu chodzi o coolnet, to juz mamy taki topic przeciez :/
btw. Czemu piszesz, ze maja chronic server przed noobami. To cos zlego ze ktos zaczyna grac w q2 ?
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 2:43 pm
adolf majac na uwadze stwierdzenie noob nie chodzi mi tylko o poczatkujacych graczy...
szyna nie narzekaj...
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 2:44 pm
a po due to pisalem w innym temacie ze nie zakladalem jeszcz ankiety i moga byc male problemy... heh...
I jeszcze drugie primo, Budziu musisz odswiezac kazdy temat jakims postem, cale forum mi sie swieci na czerwono, a ty odpisujesz na jakies posty z maja .. :(
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 3:55 pm
hihi wybacz kazwa... siedze w jOb a tu nuda i az tak daleko mnie zarzuca... wybacz juz nie bede... a ciebie kaziu nie ma w ankiecie bo wiadomo ze ty bedziesz mogla tyle co admin... jako nieliczna a moze nawet i jedyna Kobietka na Scenie... ;] apropo we Wro scena to taki klub dla gejów... wiec jak uzywacie panowie tego slowa to mnie troszke obrzydzenie bierze... a to taka mala dygresja. ;/
Budzik:
apropo we Wro scena to taki klub dla gejów... wiec jak uzywacie panowie tego slowa to mnie troszke obrzydzenie bierze... a to taka mala dygresja. ;/
Hehe, juz nie przesadzaj z ta "Scena" ;) Niekiedy jest fajnie tam, a ze zbieraja sie homoseksualne pary, to nie jest wyznacznik zlej imprezy.
Fakt, kiedys jakis koles wysunal niemoralna propozycje do mnie i kolezanki [udawalysmy lesbijki, zeby wmieszac sie w tlum ;)] ale milo to wspominam :D A mniej milo, spieprzanie stamtad ile sil w nogach, z przerazenia :/
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 4:01 pm
hehe... kaziu z tej strony imprezowej oli cie nie znalem ja tam nigdy nie bylem i nie bede... slyszalem tylko o tym klubie to i owo. i widze ze ludzie nie klamali.
adolf... no coment.
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 11:33 pm
kurwa, pyz. nic nie spamuje... raz wymiana zdan z sauronem i od razu najazd.
vote no.
Wysłany: Pią Lis 04, 2005 2:07 pm
killer przeciez po co ci admin. tak szczerze nikt cie nie wymienial w temacie wyzej... i dlatego. a pozatym to jest moja taka o... ankieta i fajnie ze chcialo sie wam ponaciskac w kropeczki i OK
Krib prosze cie... ale wsumie to skad mozesz mnie znac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum