Mam problem z grafa i licze ze ktos wspomoze mnie bo za cholere nie wiem co jest nie tak... A wiec mam athlona 2000+ i g-force 4 komp raczej dobry ale jak gram i np. jezeli sa na ekranie wiecej niz 2 osoby cholernie mi tnie jakby film klatkowy i w sumie nic nie widac wtedy... Wie ktos moze co z tym da sie zrobic?? Z gory dzieki :>
_________________ You can't stop me. It's just impossible!!!
- sciagamy najnowsze albo jakies polecane sterowniki
- sciagamy nvreffix
- we wlasciwosciach karty wylaczamy synchronizacje pionowa
(prawy klawisz na pulpit->wlasciwosci->ustawienia->zaawansowane->Geforce->Ustawienia wydajnosci i jakosci->synchronizacja pionowa na 'wylacz' ).
- w configu ustawiamy cl_maxfps 120 (na szybszych maszynach przy braku ustawienia cl_maxfps komputer probuje wyciagac maximum za kazdym razem i sie potrafi przytykac).
Jesli to nie zadziala to powylaczaj wszelkie przetaktowania i podkrecania jakie masz bo moze ci sie karta przegrzewa.
Ewentualnie powylaczaj rozne badziewia w tle i przeskanuj kompa na wirusy, trojany, spyware itp - one tez potrafia mocno spowalniac ale z twojego opisu wynika raczej wina sterownikowo sprzetowa.
W przypadku Win2000 i starszych - pomijamy punkt odnosnie nvreffix.
W przypadku kart ATi - CHGW, zamiast grzebac lepiej wywalic i kupic Geforce
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Jeszcze tylko prosba skad ten nvreffix wziasc bo nie moge go znalezc... Cos lipnie mi szukanie tego idzie ;/ Ale juz jest kapeczke lepiej nie wiem jak dziekowac! Dzieki wielkie Vitez :>
_________________ You can't stop me. It's just impossible!!!
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Oki mam to :> Dzieki wielkie jeszcze raz. Jeszcze co ten programik robi??
Wez slownik angielsko polski, pol godziny i wiesz. Pod tym linkiem w punktach masz wypisane wszystko co on robi. Nie badz parszywy leniuch - zrob cos sam a nie czekasz az ci na tacy podadza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum