Co to znaczy dla gropek ?? I jak to pojednyczo idziesz sobie sam na dziesione ?? A jak trafisz goscia co ci sie bedzie wydawal jakis taki niski jakis taki niedorzywiony a to sie kurwa okarze jakis vice-mistrz Polski w zapasach . Jedne rzut i cie polamie (2 jzu trudniej ) a w sumie co ja... nie wiem jak tam u was w bialym to wyglada wiem jak w wawie mniejwiecej sie dzieje. Sam to se mozesz chodzic latem i ze stolikow wypierdlac telefony cudzoziemcom nie zorientowanym w Poslkich realiach ale ten patent zima nie dziala wiec Icer nie nastawiaj sie Najlepiej przywies kase ze soba bedzie bez zbednego biegania
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
czy ta komputerdoba nie moze sie rozpoczynac o 14 zamiast o 18. jak nie moze to trudno
Nie moze, juz pisalem dlaczego.
Cytat:
i tak pociagi zazwyczaj sa rano :/
Do Lublina pociagi sa co dwie godziny, autobusy Polskiego Expresu rowniez co dwie/trzy godziny, poza tym minibusy co godzine/dwie... podsumowujac te trzy srodki transportu masz co najmniej co godzine cos co jedzie do Lublina o podobnej cenie/wygodzie (ja polecam autobus Polski Expres - najwygodniejszy :) ). I to nie tylko rano a caly dzien.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
nie no wspolnik wezme i to nie jedną porostu nie zroumilame o co ci chodzilo z 3v3 ... i isie idzie przewaznie 2 na 1 no czasami moze byc i 2v4 jak jakicys gówniarze czy co zalezy odsytuacji .. ale fakt faktem ze kose musze wziąsc ... albo pozycze od kolegi miecz samurajski nada sie ??:D
Ja oczywiscie pisze sie na ten zjazd;) Vitez wyslalem ci maila..
Dopisz mnie plz Co do noclegow .. mam mieszkanie przy metro wilanowska [blisko cyberlandu] wiec pare osob bez problemu przenocuje:)
yOshi: Co do noclegow .. mam mieszkanie przy metro wilanowska [blisko cyberlandu] wiec pare osob bez problemu przenocuje:)
Ha i kto teraz czuje bluesa ?? Jacy to dobrzy ludzie sie czasem trafiaja w tym okrutnym swiecie
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
duke
A tak a propos (pytam w imieniu Icer'a). Masz moze jakis fajny tel. ???
Jedyny intercity jaki jedzie z Warszawy do Lublina ma odjazd o 17:34 z Centralnej, a nie rano :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum